Profielfoto van JAHEMO vloeren&badkamers

JAHEMO vloeren&badkamers

Kelvinstraat 33-1, 7701 BZ Dedemsvaart

Over ons

Jahemo vloeren en badkamers is opgezet door Jan & Heidi Russcher. Wij hebben een showroom gemaakt van ruim 1000 m2 waar u op een gezellige huiselijke sfeer uw nieuwe vloer of badkamer kunt uitzoeken onder het genot van koffie en thee.

U kunt bij ons terecht voor uw vloer in woonkamer, keuken of slaapkamer en voor uw nieuwe badkamer en of toilet. Ook bieden wij een ruime keuze in verschillende kleuren krijt en kalkverf, en ook voor betonlookverf en betonstuc kunt u bij ons terecht. En overweegt u een spanplafond in uw badkamer of woonkamer ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Al deze producten en nog meer aanverwante artikelen vind u bij ons in een sfeervolle showroom gevestigd aan de Kelvinstraat in Dedemsvaart .

Wij hebben gekozen voor de combinatie van vloeren , badkamers en interieurverven zodat u als klant alles voor uw nieuwbouwwoning of verbouwing kunt vinden onder 1 dak.

Graag verwelkomen wij u als klant in onze showroom zodat wij samen met u in een ongedwongen sfeer uw nieuwe vloer of badkamer kunnen creëren.

Graag nemen wij alle tijd voor, bel ons dan even voor een afspraak op nr. 0523-208088

Merken

Verkoopt de volgende merken
H&R Badmeubelen & Sanitair - Pelipal - Sealskin - 
Bekijk de artikelen van deze 3 merken