Foto: quooker-nwe-kleuren

Quooker introduceert nieuwe finishes: gunmetal en rosé koper

Vanaf september 2023 biedt Quooker zowel de Quooker Fusion als de Quooker Flex aan in twee stijlvolle nieuwe finishes.

05 September 2023

Gunmetal is een materiaal dat diep donkergrijs combineert met blauwe ondertonen en voor een gestroomlijnde, industriële touch zorgt. Rosé koper is een elegante tint, die geïnspireerd is op koper maar ook neigt naar roze, en een warme, tijdloze schittering de keuken in brengt.

Gunmetal is een soort brons, dat ooit gebruikt werd voor munitie. De intrigerende, mysterieuze uitstraling van het materiaal is in opkomst in het hedendaagse interieur. Een Quookerkraan met deze finish geeft een donkere keuken diepte en een lichte keuken power.

Rosé koper is al even veelzijdig. Deze elegante finish laat zich met tal van materialen en kleuren combineren. De tint gaat mooi op in een licht, Scandinavisch kleurenpalet. Zorgt voor een eigentijds accent bij marmer en natuursteen. Maar kan, in andere settings, juist een vintage uitstraling geven. Het spannendst is ‘ie in een donkere keuken, waar de rosé koperen kraan zich een echte eye catcher toont.

De kraan die alles kan

Beide nieuwe finishes zijn vanaf september beschikbaar voor de Quooker Fusion en de Quooker Flex. Zowel de Fusion als de Flex geven direct koud, warm en 100°C kokend water en besparen veel tijd, energie en ruimte in de keuken. Daarnaast is de Flex uitgerust met een flexibele uittrekslang, zodat je met je koude of warme waterstraal overal bij kunt. Wie ook gekoeld en bruisend water uit zijn Quooker wil halen, combineert hem met de CUBE. Deze voorziet van gekoeld en bruisend water en maakt het gebruik van plastic waterflessen overbodig.

Ook zeeppompen en rozetten zijn meegenomen. Vanaf september 2023 zijn die eveneens in gunmetal en rosé koper verkrijgbaar. Naar verwachting zal in 2024 ook de Quooker Front in de nieuwe finishes verkrijgbaar geïntroduceerd worden.

www.quooker.nl 

Meer van Quooker
Reacties