Profielfoto van Niko Nederland

Niko Nederland

Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Bij Niko vinden we dat iedereen recht heeft op een gebruiksvriendelijke elektrische installatie die comfort, controle en efficiëntie biedt.

Bij Niko houden we van een goede verstandhouding. Wij maken geen onderscheid tussen onze klant, de installateur, consument, bevoorrader, eindgebruiker of onze eigen mensen. We dragen ook zorg voor onze planeet. Dat is belangrijk voor onszelf en de volgende generaties. Tot slot houden we ook van design en innovatie. Always have, always will.

Partnerships

Niko gaat op zoek naar baanbrekende partners om samen slimme oplossingen te ontwikkelen die het dagelijks leven van klanten vereenvoudigen. Bovendien staat Niko open voor nieuwe technologieën en open ecosystemen. Daarom blijven onze oplossingen volledig toekomstbestendig en wordt Niko het ultieme platform voor alle baanbrekende ecosystemen.

Innovatie en Design

Ons departement Design onderzocht hoe onze organisatie er binnen enkele jaren moet uitzien. Ze zal haar strategie stapsgewijs doorvoeren voor het volledige gamma aan fysieke en virtuele producten. Onze designers en ontwikkelaars van het departement onderzoek en ontwikkeling worden gedreven door wat er in de wereld gebeurt. Ze zoeken voortdurend naar vernieuwende elektronische oplossingen ter verbetering van het design en de bruikbaarheid.

Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.niko.eu/nl-nl