Foto: Niko_diningroom_NikoIntense_white_PhilipsHue

Philips Hue kiest voor Belgische kwaliteit en design van Niko

De schakelaars van Niko werken vanaf nu ook samen met de slimme verlichting van Philips Hue.

Vanaf nu kun je met een draadloze schakelaar van Niko de slimme verlichting van Philips Hue bedienen. Met deze samenwerking creëert Niko, pionier in design schakelaars en smart homes, alweer een geconnecteerde oplossing die het dagelijkse leven makkelijker en comfortabeler maakt.

De samenwerking met Philips Hue, een van de belangrijkste Smart Lighting ecosystemen, is een logische stap in het verhaal van Niko. Beide premium merken versterken elkaars slimme design en futureproof filosofie. Niko is dan ook het eerste Belgische bedrijf dat een draadloze schakelaar ontwikkelde voor de Philips Hue verlichting.

Minimaal onderhoud, maximale sfeer

Met de draadloze én batterijloze schakelaar van Niko kun je de slimme verlichting van Philips Hue niet alleen aan- en uitschakelen, met één druk op de knop kan je ook je lampen dimmen of een voorgeprogrammeerde sfeer oproepen. Dankzij de strakke vorm en het intens warme karakter van de schakelaars, integreren deze zich naadloos in elk interieur.

Aangezien ze volledig draadloos zijn, kunnen de Niko dimschakelaars voor Philips Hue eender waar geplaatst worden, zonder dat er een aansluiting op het net nodig is. En dankzij power-harvesting technologie hebben ze geen batterijen nodig. De energie wordt opgewekt door de druk op de knop zelf. Installateurs en consumenten hoeven dus nooit meer batterijen te vervangen of aan onderhoud te denken. De schakelaars werken altijd en overal.

Strak design met warm karakter

Niko bewijst al jaren dat schakelaars een grote bijdrage kunnen leveren in je interieur. De Niko Hue dimschakelaars zijn in diverse kleuren en stijlen te verkrijgen in de Original, Intense en Pure collecties.

De schakelaars zijn beschikbaar in diverse online shops.

Kijk hier voor meer informatie.

 

Meer van Niko Nederland
Reacties