Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Besparen op zowel koeling als verwarming

Met Niko kun je een optimale temperatuurniveau regelen voor elke kamer van je huis

Slim temperatuurbeheer dankzij drukknoppen met geïntegreerde comfortsensoren

Creëer een optimaal binnenklimaat door de temperatuur van aparte ruimtes te meten en aan te sturen (multi-zone).

Verwarming en koeling zijn niet alleen cruciaal voor het comfort in huis, maar vormen ook een aanzienlijk deel van het energieverbruik. Niko heeft een oplossing ontwikkeld om gezinnen te helpen het optimale temperatuurniveau te regelen voor elke kamer in hun huis, waardoor ze tot 20% kunnen besparen op zowel koeling als verwarming.

Met de introductie van een nieuwe serie led-drukknoppen voor busbekabeling biedt Niko nu een eenvoudige en effectieve oplossing voor verwarming en ventilatie in meerdere zones. Dankzij de geïntegreerde temperatuur- en vochtigheidssensoren van deze drukknoppen is het niet langer nodig om in elke ruimte een aparte thermostaat te installeren.

Temperatuuraansturing in multi-zone

Door deze bedieningen toe te voegen aan verschillende kamers of zones in je huis, kun je zowel de temperatuur per zone meten als de verwarming en ventilatie per zone regelen. De temperatuur en luchtvochtigheid die worden gemeten door de drukknoppen, kunnen worden gecontroleerd en aangepast via de intuïtieve Digital Black of de Niko Home app.

Op basis van de gegevens die worden verzameld door de drukknoppen, kan het systeem automatisch wijzigingen in de verwarming of ventilatie activeren.

Kijk voor meer informatie over alle mogelijkheden op www.niko.eu