Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Ventileer je woning zo optimaal mogelijk met Niko Home Control

Het klimaat in je woning blijft altijd gezond en comfortabel dankzij Niko Home Control. Slimme ventilatie met Niko.

Een goede luchtcirculatie in huis is essentieel voor je gezondheid en welzijn. Daarom werkt Niko Home Control nauw samen met diverse ventilatiemerken om betrouwbare oplossingen te bieden. Het resultaat? Je kunt je mechanische ventilatiesysteem eenvoudig instellen, bedienen en regelen met slechts één druk op de knop.

Stel je voor dat de ventilatie automatisch wordt geactiveerd wanneer de luchtkwaliteit verslechtert. Of dat de ventilatie gedurende enkele minuten wordt ingeschakeld nadat iemand de badkamer of het toilet heeft verlaten. Heb je een feestje met veel gasten? Je ventilatiesysteem wordt automatisch geactiveerd, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Optimaliseer de ventilatie in je huis met gemak. Met het Niko Home Control touchscreen en je smartphone houd je eenvoudig de luchtkwaliteit en CO²-niveaus in de gaten. Pas met een simpele handeling het ventilatieniveau aan in één of meerdere kamers, of activeer een 'boost' voor een snelle ventilatie.

Stel automatisch een stillere ventilatiemodus in wanneer je gaat slapen, of een energiezuinige stand voor een weekendje weg. Met slimme ventilatie ventileer je alleen wanneer nodig, waardoor je energie bespaart.

Nog meer inspiratie?
Schrijf je in voor de Niko nieuwsbrief of neem een kijkje op de website.