Partner

Kachelshop Kruisland

Kachelshop Kruisland VOF is de specialist bij uitstek als het gaat om "sfeer"- of lokale verwarming.

algemene informatie

In onze showroom van ongeveer 100 vierkante meter, staan een dertigtal haarden, al dan niet brandend, opgesteld. Zowel inzet- of voorzethaarden voor gas-hout/kolen of elektrisch. Wij zijn officieel dealer van o.a. Barbas - Bell-fires - Dik Geurts - Dru - Faber - Flam – Hwam – Jøtul – Kal-fire – Nestor martin – Nordic fire - Morsø – Saey - Scan – Wanders. Ook andere merken zijn uiteraard door ons te leveren.

De schouwen zijn te leveren op alle gewenste en aangepaste maten in de uitvoering van alle soorten natuursteen. De meest voorkomende fabrikaten zijn Kal-fire, Flam schouwen en plateau,s op maat.naar eigen ontwerp kunnen door ons worden verzorgd.

Al deze haarden en schouwen kunnen door ons worden geleverd en gemonteerd, compleet met de aanleg van bijbehorende rookkanalen en bv gasleiding.

Wij zijn dan ook erkend gas installateur en wij zijn aangesloten bij het sfeerverwarmingsgilde en erkend installateur sfeerverwarming voor houtgestookte, gasgestookte toestellen en duurzame energie

Het Sfeerverwarmingsgilde: de zekerheid van vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid

Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) waarborgt die zekerheid. De SVG-detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.sfeerverwarmingsgilde.nl

Openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag 10.00 - 17.30
vrijdag 10.00 - 20.00
zaterdag 10.00 - 16.30
woensdag gesloten
zon- en feestdagen gesloten

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.kachelshopkruisland.nl

artikelen
Kachelshop Kruisland heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
Kachelshop Kruisland heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Molenstraat 23
4756 BA Kruisland

0167533253RECENSIES
CONTACT
Molenstraat 23
4756 BA Kruisland

0167533253