Profielfoto van Kachelshop Kruisland

Kachelshop Kruisland

Molenstraat 23, 4756 BA Kruisland
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:30
zondag
Gesloten

Over ons

Kachelshop Kruisland VOF is de specialist bij uitstek als het gaat om "sfeer"- of lokale verwarming.

In onze showroom van ongeveer 100 vierkante meter, staan een dertigtal haarden, al dan niet brandend, opgesteld. Zowel inzet- of voorzethaarden voor gas-hout/kolen of elektrisch.

Merken
Wij zijn officieel dealer van o.a. Barbas - Bell-fires - Dru - Faber - Jøtul - Kal-fire - Nordic fire - Morsø - Saey - Scan - Wanders. Ook andere merken zijn uiteraard door ons te leveren. 

De schouwen zijn te leveren op alle gewenste en aangepaste maten in de uitvoering van alle soorten natuursteen. De meest voorkomende fabrikaten zijn Kal-fire en plateau's op maat, naar eigen ontwerp kunnen door ons worden verzorgd. 

Al deze haarden en schouwen kunnen door ons worden geleverd en gemonteerd, compleet met de aanleg van bijbehorende rookkanalen en bv gasleiding. 

Wij zijn dan ook erkend gas installateur en wij zijn aangesloten bij het sfeerverwarmingsgilde en erkend installateur sfeerverwarming voor houtgestookte, gasgestookte toestellen en duurzame energie.  

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl
Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.kachelshopkruisland.nl. 

Aangesloten bij