Profielfoto van Floorify

Floorify

Kruisboommolenstraat 30, 8800 Roeselare

Over ons

Floorify rigide pvc vloeren combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak.

Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met kliksysteem.

Je kunt kiezen uit verschillende formaten: vinyl planken, vinyl visgraat of vinyl tegels. Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn alle Floorify vloeren geschikt voor gebruik in de badkamer, keuken, woonkamer, bureau, wasplaats, slaapkamer, kinderkamer enz. 

In combinatie met vloerverwarming komt een vinyl vloer extra tot zijn recht. De rigide vinyl vloeren hebben een zeer lage warmteweerstand (R-waarde). Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Floorify is op en top Belgisch design. Welke Floorify vloer je ook kiest, deze past altijd bij je thuis. Het zijn vloeren waarop geleefd mag worden.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook één van onze verkooppunten bij u in de buurt. Of bezoek eerst onze website voor meer informatie. U kunt ons ook volgen op Facebook, Pinterest en Instagram.  

Dealers

laatst toegevoegd
Weijers Vloerenwinkel's profielfoto

Weijers Vloerenwinkel

Parketmeester Limmen's profielfoto

Parketmeester Limmen

LaminaatXXL's profielfoto

LaminaatXXL

Woningbaas's profielfoto

Woningbaas

Vloerenmarkt.nl's profielfoto

Vloerenmarkt.nl

Parketreus's profielfoto

Parketreus

Vloerloods's profielfoto

Vloerloods

Ontdek de 61 dealers