Wat is een Floorify vloer?

Floorify vloeren zijn stil, warm, watervast én op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen

Floorify vloeren zijn ontworpen voor de huizen waar écht geleefd wordt! Alle Floorify vloeren zijn voorzien van een unieke, stevige kern, een extra dikke beschermlaag en een innovatieve toplaag met anti-vlek technologie. Floorify vloeren zijn tevens volledig waterbestendig. Dat maakt het mogelijk om de vloeren in alle ruimtes van je huis naadloos in elkaar te laten overvloeien – ook naar de badkamer, want Floorify is werkelijk overal thuis.

Wanneer je een Rigid Floorify vloer combineert met de speciale Comfort ondervloer, profiteer je van het ultieme loopcomfort en de beste akoestische eigenschappen. Ook de robuuste klikverbinding is het vermelden waard. Die is namelijk dubbel zo sterk als bij kliklaminaat en vier keer zo sterk als bij standaard klik PVC vloeren. Temperatuurschommelingen en zware plaatselijke belasting zijn geen enkel probleem; je Floorify vloer kan het allemaal hebben!

Verkooppunten
Het beste is altijd om één van de Floorify verkooppunten bij jou in de buurt te bezoeken. Zij staan altijd voor je klaar en kunen al je vragen beantwoorden.