Floorify: 20 instore belevingswinkels in België en Nederland

Floorify staat voor mooi, makkelijk en stevig. Met hun rigide vinyl vloeren combineren ze het beste van 2 werelden.

13 Januari 2022

De warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak.

Bij Floorify geloven ze nog steeds en meer dan ooit in een persoonlijke, lokale merkbeleving. Met een uniek store-in-store concept willen ze klantenbeleving op een nieuw niveau brengen.

Als je een instore belevingswinkel binnenstapt, krijg je de full Floorify ervaring. Geen donkere hoek met saaie planken, maar een jonge frisse trendy en lichtrijke Floorify zone, compleet met Floorify vloeren en kleuren.

Consumenten kunnen aan de hand van interactieve testjes de vele voordelen van een Floorify vloer zelf ontdekken, ook zijn er live plaatsingsdemo’s die onder andere tonen hoe de vloer geplaatst wordt. Daarnaast krijgen consumenten de kans hun favoriete vloeren te zien én te voelen op groot oppervlak.

Elke Floorify instore belevingswinkel is uniek, volledig uitgewerkt op maat van de klant en volgens het beschikbare vloeroppervlak.

En de belevingswinkels trekken aan! Floorify ziet een exponentiële groei in de omzet door de consistente merkbeleving door te trekken in alle contactmomenten van de consument.

“In de instore belevingswinkels worden de consumenten volledig ondergedompeld in de wereld van Floorify. Dergelijke samenwerkingen met onze partners ervaren wij als de perfecte aanvulling op onze digitale strategie. Het is de meest performante manier om meer zichtbaarheid en beleving aan te bieden en dit consistent door te trekken in zowel de on- als offline beleving met ons merk.”

Het aantal Floorify belevingswinkels schiet de hoogte in, elke 3 weken werd een nieuwe belevingswinkel opgeleverd. Ondertussen is de kaap van 20 store-in-stores bereikt. Hiermee is Floorify alom vertegenwoordigd in alle grote steden in België en Nederland.

Het ambitieuze West-Vlaamse bedrijf -die dit jaar zijn 5-jarige bestaan vierde- is niet van plan bij dit aantal te stoppen. Ook in 2022 staan er heel wat nieuwe belevingswinkels op de planning in België, Nederland en Frankrijk.

Een overzicht van alle Floorify verdeelpunten kan je terug vinden op de Floorify website: www.floorify.com. Ook is er de mogelijkheid om vloerstaaltjes te bestellen via de website.

Reacties