Toptrends vloeren 2022 - met deze Floorify pvc vloeren scoor je zeker!

Van ‘Terrazzo’ tot ‘hout’ tot ‘betonlook’: authentieke vloerstijlen, daar draait het om. Zij brengen sfeer en gezelligheid mee in huis.

09 Januari 2022

En waarom niet ‘the best of both worlds’? Floorify vinyl vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook zeer gemakkelijk in onderhoud!

Houtlook: niet meer te onderscheiden van echt!

Warme kleuren, authentieke groeven en de unieke uitstraling van hout geven je Floorify vloer die natuurlijke look & feel die zo aantrekkelijk is. Floorify vinyl planken onderscheiden zich door de authentieke geborstelde houtstructuur, die altijd zacht, warm en comfortabel aanvoelt.

Op zoek naar dat tikkeltje meer? Dan ben je ongetwijfeld ook helemaal weg van onze visgraat. Visgraat ademt de sfeer van chique herenhuizen. Daar waar andere concurrenten de print nabootsen in grotere tegels, kiest Floorify bewust voor afzonderlijke planken die in elkaar geklikt worden tot een visgraatmotief. Zo komt de authentieke look van dit speelse patroon pas echt tot zijn recht en vermijd je overbodige naden. Een uniek patroon met een zeer natuurlijk ogend effect.

Ciao bella: Terrazzo Vinyl

Wie aan Terrazzo denkt, denkt aan Italië, waar deze look zijn oorsprong kent. Onze Verona F023 – de eyecatcher in jouw interieur… kan het nog hipper? Deze speelse vloer past helemaal bij de Terrazzo-trend van nu en blaast iedere kamer leven in. Het gespikkelde patroon zorgt er bovendien ook voor dat je vuil veel minder snel ziet op jouw vloer. Door de natuurlijke pastel kleurnuance in de Terrazzo tegels, is Verona nauwelijks van een echte terrazzo vloer te onderscheiden en is het de ‘perfect match’ met hout en zoveel meer andere materialen.
Voor wie iets gewaagder wil gaan, is er de Terrazzo F024 met iets meer contrastkleuren.

Betonlook vinyl: een gemak én strak!

Floorify vinyl tegels zijn kenmerkend door hun groot XL formaat. Het extra grote formaat maakt voegen nagenoeg onzichtbaar en het plaatsen extra snel en eenvoudig. Meteen speelt het formaat ook in op de interieurtrend van het moment: naadloze oppervlaktes met een heel natuurlijk effect. De tegels hebben de uitstraling van beton of natuursteen zonder de nadelen. De ideale keuze voor wie houdt van een rustig en strak interieur.

Mooi, makkelijk en renovatievriendelijk

Een karakteristieke vloer die er qua design echt uitspringt? Eigenlijk zijn ze alleen van echt hout en natuursteen te onderscheiden door het gebruiksgemak. Drankje gemorst? Een snelle poetsbeurt, en voilà: de vloer is weer schoon. En door de innovatieve toplaag met vlektechnologie zijn alle Floorify vinyl vloeren vlekresistent.
Bovendien kunnen de de dunne (slechts 4.5mm) Floorify vloeren op zowat elke ondergrond geplaatst worden! Gedaan met vloeren uitbreken en lelijke tegels. Enter Floorify!

Interesse? Bezoek onze website voor een overzicht van alle vloeren en bestek vandaag nog jouw 3 gratis stalen.

 

Reacties