Partner

Bouwmans Vuur Totaal

Bouwmans Vuur Totaal levert een totaalpakket, het inbouwen van open haarden en kachels, het metselen van mantels op klassieke degelijke wijze.

algemene informatie

Ons bedrijf

Bij Bouwmans Vuur Totaal bent u bij de specialist voor houtkachels, gashaarden en stijlschouwen. Onder het motto “Passie voor vuur, gevoel voor warmte” bieden wij u een totaalpakket met inbouw, service en garantie. Uw totaalleverancier voor sfeerverwarmers!

Installeren met respect voor uw interieur
Rookkanalen, externe beluchting, ventilatie, aansluiting op het gas… Een houtkachel of gashaard brengt bouwkundige ingrepen met zich mee. Onze vaklieden tekenen voor een afwerking om door een ringetje te halen.

Duurzame Energie met certificaat
Voor ons is Duurzame Energie een begrip. Wij zijn DE-gecertificeerd. Volgens deze certificering leveren en installeren wij.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl. ?

 

Openingstijden:

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

Bezoek ook eens onze website: www.bouwmansvuurtotaal.nl

artikelen
Bouwmans Vuur Totaal heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
Bouwmans Vuur Totaal heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Helmondseweg 22
5735 RB Aarle-Rixtel

0492381913RECENSIES
CONTACT
Helmondseweg 22
5735 RB Aarle-Rixtel

0492381913