Profielfoto van Bouwmans Vuur Totaal

Bouwmans Vuur Totaal

Helmondseweg 22, 5735 RB Aarle-Rixtel
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Bouwmans Vuur Totaal levert een totaalpakket, het inbouwen van open haarden en kachels, het metselen van mantels op klassieke degelijke wijze.

Ons bedrijf

Bij Bouwmans Vuur Totaal bent u bij de specialist voor houtkachels, gashaarden en stijlschouwen. Onder het motto “Passie voor vuur, gevoel voor warmte” bieden wij u een totaalpakket met inbouw, service en garantie. Uw totaalleverancier voor sfeerverwarmers!

Installeren met respect voor uw interieur
Rookkanalen, externe beluchting, ventilatie, aansluiting op het gas… Een houtkachel of gashaard brengt bouwkundige ingrepen met zich mee. Onze vaklieden tekenen voor een afwerking om door een ringetje te halen.

Duurzame Energie met certificaat
Voor ons is Duurzame Energie een begrip. Wij zijn DE-gecertificeerd. Volgens deze certificering leveren en installeren wij.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie HIER voor meer informatie. 

 

Bezoek ook eens onze website: www.bouwmansvuurtotaal.nl

 

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Aduro - Austroflamm - Barbas - Bellfires - Charnwood - Dik Geurts - Dimplex - Dovre - DRU - Element4 - Faber - France Artisanat - Spartherm - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 14 merken