Profielfoto van De Schouw Witgoed

De Schouw Witgoed

Nieuwe Brink 20, 1404 KB Bussum
maandag
08:00 - 17:30
dinsdag
08:00 - 17:30
woensdag
08:00 - 17:30
donderdag
08:00 - 17:30
vrijdag
08:00 - 17:30
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Wij verkopen o.a. de volgende merken

Hierbij een overzicht van de diverse fabrikanten/merken die op Wonen.nl met artikelen vermeld staan. Je kunt bij deze merken veel inspiratie opdoen. Alle informatie staat bij elkaar om tot je ideale droomhuis te komen.

Ook vind je bij veel merken een overzicht van een verkooppunt waardoor je altijd een showroom in de buurt kunt bezoeken.

Bertazzoni

Florijnweg 23
6883 JN  Velp

Bertazzoni is de specialist voor kook- en keukenapparatuur. Uiteindelijk begint de keuken met de keuze van de juiste kookapparatuur.

Meer informatie

ETNA

Impact 83
6921 RZ  Duiven

ETNA keukenapparatuur: iedereen verdient een droomkeuken

Meer informatie

Fhiaba

Oude Enghweg 26
1217 JD  Hilversum

De Fhiaba collectie is geïnspireerd door de mooie natuur om ons heen en bestaat uit bewerkte details en natuurlijke materialen. Allemaal ontworpen om mooie, rustige, luxe ruimtes te creëren.

Meer informatie

Inventum Huishoudelijke Apparaten

Meander 901
6825 MH  Arnhem

Inventum 115 jaar een begrip in huishoudelijke apparaten met een stekker. Standaard 5 jaar garantie!

Meer informatie

Professionele Keukenpioniers sinds 1875 Ons merk innoveert al meer dan 145 jaar in de keuken en garandeert altijd een onvergelijkbare kwaliteit en duurzaamheid, dankzij het meest zorgvuldige en veeleisende productieproces.

Meer informatie

Novy, your kitchen's secret ingredient

Meer informatie

PlasmaMade

Achthoevenweg 30
7951 SK  Staphorst

Altijd schone lucht met het PlasmaMade Airfilter.

Meer informatie

Quooker

Staalstraat 1
2984 AJ  Ridderkerk

Naast koud, warm en direct 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje. Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is er nog altijd voelbaar. De thuisbasis van Quooker is Ridderkerk. In ons lichte en duurzame bedrijfscomplex werken dagelijks honderden mensen met veel passie aan onze gezamenlijke ambitie: zoveel mogelijk particuliere keukens op een slimme en verantwoorde manier van kokend water voorzien. Samen denken we na over nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de kranen nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken.

Meer informatie

STEEL is een Italiaanse onderneming, met een lange familietraditie sinds 1922. De fabriek is gelegen in de regio Emellia-Romagna in de plaats Carpi.

Meer informatie

Overige Merken

Hierbij een overzicht van diverse andere merken waarvan de producten ook op de Nederlandse markt te vinden zijn. Veel van deze merken zijn ook terug te vinden in de showrooms van de Verkooppunten.

AEG

AGA

ATAG

Duiven

Belling

Boretti

Bosch

Hoofddorp

Caressi

's-Heerenberg

Elementi di Cucina

Falcon

Hisense

ILVE

Barendrecht

io mabe

NIEUWENDIJK

Liebherr

Uithoorn

Lofra

Miele

VIANEN

Opera

Pelgrim

Samsung keukenapparatuur

Siemens

Hoofddorp

SMEG

Amsterdam

Stoves

V-ZUG

Whirlpool

Breda

Zanussi