Profielfoto van STEEL

STEEL

Over ons

STEEL is een Italiaanse onderneming, met een lange familietraditie sinds 1922. De fabriek is gelegen in de regio Emellia-Romagna in de plaats Carpi.

Geschiedenis

Het verhaal van STEEL is een familieverhaal, dat begon in 1922 toen Angelo Po het oorspronkelijke bedrijf oprichte. Zijn vakmanschap in het verwerken van roestvrijstaal, resulteerde in de productie van de eerste handgemaakte kachels en later in de productie van de eerste professionele apparatuur voor restaurants.

STEEL is een 100% Italiaanse onderneming van de familie Po. Sinds drie generaties professionals in de productie van kookapparatuur. Vrijwel alles wordt in eigen fabriek geproduceert in de regio Emillia-Romagna in de plaats Carpi.

STEEL is vooruitstrevend in het vervaardigen van fornuizen, kookplaten, inbouwovens, afzuigkappen, koelkasten en compleet stalen keukens voor de consument. Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan het design en de professionele aanpak van onze onderneming. Steel apparatuur is herkenbaar aan zijn unieke details zoals; het bijzonder hoge afwerkingsniveau, de functionaliteit en de professionele prestaties! Uniek voor huishoudelijk apparaten, welke gekenmerkt worden door ergonomie.

In het STEEL assortiment zijn diverse onderscheidende collecties te vinden, zoals het Genesi, Ascot, Enfasi en Oxford programma. Stuk voor stuk met een eigen design en karakter. Er is ook een uitgebreid outdoor programma beschikbaar, met exclusieve barbecues en unieke rvs buitenkeukens, genaamd Modular System. 

Ga voor meer informatie, zoals verkooppunten, online brochures en prijslijsten naar;

WWW.STEEL-CUCINE.COM

Contact

Steel-Benelux B.V.
Eksterlaan 20
2261 EL Leidschendam

CONTACT NEDERLAND
T. +31 (0)624506837 (kantoor)
T. +31 (0)615460839 (verkoop)
E: infonl@steel-cucine.com 
I: www.steel-cucine.com

Dealers

laatst toegevoegd
RestyleXL's profielfoto

RestyleXL

Beerens Roggel BV's profielfoto

Beerens Roggel BV

Jeroen Buist Keukens's profielfoto

Jeroen Buist Keukens

JP Walker Keukens's profielfoto

JP Walker Keukens

JACOB's profielfoto

JACOB

Witgoedspecialist Van Rooij's profielfoto

Witgoedspecialist Van Rooij

Piet de Wit Keukens's profielfoto

Piet de Wit Keukens

Ontdek de 92 dealers