Foto: 286061

Wellness in eigen badkamer; een droom voor velen

Hygiëne en reinheid - zodat u ook morgen nog volop kunt genieten van het borrelende water.

Hygiëne en reinheid - zodat u ook morgen nog volop kunt genieten van het borrelende water.

In het borrelende water ontspannen naar de lievelingsmuziek luisteren of gefascineerd naar een spannende televisiefilm kijken. Om ervoor te zorgen dat het badgenoegen lang aanhoudt en menig bubbelbad geen nachtmerrie wordt, voorziet Repabad standaard alle badkuipen van rugtherapie en alle whirlpools van een RCP-coating (repa-clean-protect). Alle watervoerende leidingen zijn veredeld met een gepatenteerde coating die beschermt tegen microbacteriële verontreinigingen en deze neutraliseert. Tevens zijn de Repabad- whirlpools standaard uitgerust met afvoer van het restwater en nadroging.

Daarnaast behoren Repabad-whirlpools niet alleen tot de whirlpools met de hoogste hygiëne-eisen, maar ook tot de stilste. Bij vol vermogen voldoen ze aan alle geluidsnormen die gelden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. 


De rugtherapie, een water-massagesysteem met 10 supervlakke, ergonomisch geplaatste preventiesproeiers met fijne mondstukken, masseert de verkrampte spieren in het schouder-, rug- en lendenwervelgebied en stimuleert de doorbloeding.

Meer informatie: www.repabad.nl

Publicatiedatum: 15 augustus 2012

Reacties