Foto: koninklijke-mosa-xxs-badkamer-tegel

Mosa logisch keramisch mozaïek: Mosa XXS

De collectie Mosa XXS bestaat uit de meest populaire kleuren Terra Maestricht en Beige & Brown in zijn kleinste vorm, namelijk moza?ek. Levendige moza?ek met een natuurlijke matheid. Logisch keramisch.

Logisch zijn ook de formaten van de twee versies: vierkant en rechthoekig. Elk blokje is afgewerkt met een minimaal facetrandje voor een nog beter optisch resultaat. Het mozaïek is gelijmd op matjes, die met een voeg van ca. 2 mm modules vormen van 30 cm. Bij de dikte van het mozaïek is rekening gehouden met de verwerking aansluitend aan Mosa wand- en vloertegels groot formaat.

De verwerking verdient iets meer aandacht dan normale tegelformaten. Vandaar dat er verwerkingstips zijn die bijdragen tot een prachtige mozaïek wand of vloer, al of niet in combinatie met andere Mosa tegels. Tevens zijn in- en uitwendige bochten mogelijk met XXS vierkant en rechthoek (verticaal). Met XXS negentig graden de hoek om kan ook, omdat de mozaïekblokjes door en door gekleurd zijn.

Deze nieuwe Mosa XXS bevat bovendien 10% recyclingmateriaal, zijn milieubewust geproduceerd volgens het Ultragresprincipe en voldoen uiteraard aan de strenge Mosa kwaliteitsnormen. De tegels zijn daarnaast slijtvast, krasvast en vorstbestendig. Mosa XXS: kwalitatief keihard en optisch tijdloos.

Royal Mosa

Royal Mosa is een internationale tegelfabrikant uit Nederland die jaarlijks 8.000.000m2 tegels produceert en verkoopt in meer dan 20 landen op 4 continenten. Royal Mosa is gespecialiseerd in tegels voor de internationale projectenmarkt en heeft vele innovatieve tegelproducten in haar gamma. Mosa heeft hiervoor een aantal design awards toegekend gekregen als Red Dot, DesignPlus, Innovations Preis en IF award. Mosa is een puur Nederlands bedrijf met fabrieken in Maastricht, waar tientallen miljoenen euro?s worden geïnvesteerd in moderne en duurzame tegelproductie.
Mosa. Tegels.

Meer informatie: www.mosa.nl.

Reacties