Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht Villeroy & Boch

ViFresh en ViSeat toiletten

Spoelrandloos toilet ViFresh met vakje voor toiletblok. En toiletzitting ViSeat is te verwarmen en beschikt onder andere over nachtverlichting.

Hygiëne en comfort met ViFresh en ViSeat

Hoewel we een apart toilet tegenwoordig vaak verkiezen boven een toilet in de badkamer, ontkomen we hier niet altijd aan. En zeker in de badkamer is een fris en schoon toilet toch heel belangrijk. De toiletten van Villeroy & Boch bieden ultieme hygiëne in een aantrekkelijk designersjasje. Het merk blijft zich ontwikkelen op dit gebied en komt ook dit jaar met diverse innovaties.

Zo maakt de nieuwste toiletinnovatie ‘ViFresh’ het nu mogelijk om te genieten van de optimale hygiëne van een spoelrandloos toilet én de aangename geur van een toiletblok. Het ViFresh toilet heeft hier een geïntegreerd en nauwelijks zichtbaar compartiment voor. Prettige bijkomstigheid: het vak kan worden bijgevuld zonder daarbij de binnenkant van het toilet aan te hoeven raken. Wel zo hygiënisch. En voor wie op zoek is naar ultiem toilet-comfort, biedt de ‘ViSeat’ toiletzitting uitkomst. De zitting is te verwarmen en beschikt onder andere over nachtverlichting.

Meer lezen over
'ViFresh en ViSeat toiletten'?

meer van deze professional

Meubels Legato en Avento

De badkamermeubels van Villeroy & Boch bieden een breed...

De ideale douchevloer

Squaro Infinity van Villeroy & Boch

Natuurlijke lichtheid

De Aveo new generation collectie van Villeroy & Boch ke...

Toon alle 50 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.