Foto: 2021/TWS-hansgrohe-axor.jpg

Beleef en test hansgrohe kranen en douches in The Water Studio Amsterdam

In The Water Studio draait alles om water: van keukenkranen tot grote regendouches: hansgrohe en AXOR presenteren zich van hun meest veelzijdige kant.

Ervaar hoe sterk een douchestraal is, voel hoe soepel een kraangreep beweegt of leer hoe je een keukenkraan vervangt. Van architect tot installateur en van designliefhebber tot minimalist: iedereen profiteert van de aanwezige producten en meer dan 100 jaar aan ervaring van één van de meest innovatieve bedrijven in de sanitairbranche: Hansgrohe.

Architecten kunnen ook gratis gebruik maken van een speciale architectenruimte. Reserveer de ruimte om ongestoord te kunnen werken of om eigen afspraken te ontvangen. The Water Studio Amsterdam zorgt voor koffie, thee en/of fris.

The Water Studio is ook een hotspot voor professionals. Je kunt hier terecht voor een commerciële of technische training. Meld je aan via de website of neem contact op met een van de vertegenwoordigers van hansgrohe en AXOR.

Kom langs en ervaar het zelf.

Bezoek The Water Studio vanaf de bank

Hier kun je een virtuele tour door The Water Studio Amsterdam maken. Bekijk de verschillende kranen, douches en andere producten van hansgrohe en AXOR gewoon vanaf je eigen bank. TIP: je kunt ook digitaal de douches aan- en uitzetten om te horen hoe ze klinken!

The Water Studio Amsterdam, Naritaweg
126-130, 1043 CA Amsterdam
e-mail: waterstudio@hansgrohe.nl

Let op: tijdelijk kunnen er alleen afspraken worden gemaakt via het afsprakenformulier op waterstudio-amsterdam.nl of via de mail. Of bel 020-6062496.

 

Meer van Hansgrohe
Reacties