AXOR ShowerHeaven

De Rolls-Royce onder de douches

Je kunt douchen óf douchen onder de AXOR ShowerHeaven. Deze hemelse hoofddouche is het neusje van de zalm op het gebied van wellness in de badkamer. Een symfonie van 3 straalsoorten, licht en bewegende watersprays brengen het douchen tot een ongekend hoog niveau.

De AXOR ShowerHeaven heeft een oppervlakte van maar liefst 1,2 meter bij 30 cm. De hoofddouche biedt plaats aan maar liefst drie straalsoorten, schitterend in de kijker gezet dankzij de geïntegreerde ledverlichting. Die kun je alle drie apart selecteren of tegelijk laten stromen.

Opvallend zijn de 2 x 2 openklappende zijsproeiers. Wanneer die zich openvouwen, ervaar je de gloednieuwe PowderRain douchestraal. Wil je genieten van een verkwikkende regenbui, dan selecteer je de Rain douchestraal die uit het middengedeelte van de ShowerHeaven komt. Tot slot kun je ook kiezen voor de krachtige Mono massagestraal. Die daalt recht uit het hart van het toestel stevig op je neer.

Zijdezachte douchestraal
PowderRain een nieuwe innovatieve straalsoort die 5x zo fijn is als een normale douchestraal. PowderRain is opgebouwd uit duizenden minuscule waterparels die het lichaam omhullen als een warme cocon. Deze straalsoort voelt zijdezacht, maar is ook krachtig genoeg voor het uitspoelen van de haren. De duizenden microfijne waterparels omhullen het lichaam als een cocon. Deze straalsoort spat nauwelijks en is daarbij ook 20% stiller.

De AXOR ShowerHeaven is een uitgekiend staaltje design met fantastische prestaties en werd ontwikkeld in samenwerking met Phoenix Design. De ShowerHeaven is verkrijgbaar in 15 verschillende AXOR FinishPlus metaalkleuren.

Ontdek AXOR ShowerHeaven

Meer van Hansgrohe Bekijk alle