Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht villeroy-boch.com

Squaro Superflat

De badkamer collectie Squaro Edge biedt naast een bad van het door Villeroy & Boch vervaardigde materiaal Quaryl® ook een douchevloer aan van hoogwaardige kwaliteit. De Squaro Superflat verschilt dankzij het materiaal amper in hoogte met de normale vloer en creëert een strakke en eenlijnige doucheomgeving.

Squaro Superflat

Ultiem comfort en gemak met de Squaro Superflat douchevloeren van Villeroy & Boch. De douchevloeren van Squaro Superflat maken iedere badkamer compleet.

Met dit innovatieve ontwerp brengt Villeroy & Boch een serene, open en royale optie waarbij de douchevloeren gelijk liggen met de badkamer vloer. Zo toveren deze strakke douchevloeren een badkamer om in een persoonlijk luxueus wellness ervaring. De douchevloer is voorzien van antislip en een afvoersysteem met bakje voor het ultieme gemak. De Squaro Superflat is beschikbaar in acht verschillende maten en verkrijgbaar in de kleuren wit, antraciet, grijs, bruin en crème.

Er gaat niets boven een douche om de dag te beginnen of te eindigen. Ervaar complete rust en ruimte met de Squaro Superflat douchevloeren.  

Meer informatie: www.villeroy-boch.nl/douches-van-villeroy-boch

Meer lezen over
'Squaro Superflat'?

meer van deze professional

DirectFlush:nieuwe maten

De toiletten uit de Architectura-collectie van Villeroy...

O.novo Vita

O.novo Vita is de vernieuwde comfortbadkamer van Viller...

My View 14

Met de spiegels My View 14 van Villeroy & Boch krijgt u...

Toon alle 51 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.