De Eerste Kamer

Partner

Stijlvolle badkamer

Deze stijlvolle badkamer is met veel zorgvuldigheid tot stand gekomen. Over elk detail is nagedacht en dat is te zien! Het vrijstaande bad en zwevende badkamermeubel zien er schitterend uit. De moderne glazen douchedeur oogt toegankelijk en schermt de doucheruimte tegelijkertijd zeer prettig af.

Vrijstaand bad

Het vrijstaande bad heeft een mooie ovale vormgeving en is 180 centimeter lang. Doordat de badrand mooi dun is, blijft er heerlijk veel ruimte over in het ligbad. In bad gaan is gegarandeerd relaxen!

Badkamermeubel

Het badkamermeubel is door De Eerste Kamer op maat ontworpen en gerealiseerd. Het wastafelblad is van wit composiet met daaronder een massief houten onderkast met drie greeploze lades in de kleur sky grey. Boven de wastafel hangt een verlichte spiegelkast. De ingebouwde wastafelkranen zijn van het merk Hotbath. Het royale badkamermeubel is uitermate geschikt voor gezinnen!

Designradiator

Mooie warmte, dat straalt deze designradiator van het merk Instamat uit. De opgerolde handdoeken decoreren de badkamer. Daarnaast is het heerlijk om na het douchen een warme handdoek te pakken!

MEER VAN DIT BEDRIJF

Moderne design badkamer

Deze badkamer is heerlijk licht, waardoor de ruimte extra groot lijkt....

Exclusieve badkamer

In deze exclusieve badkamer staat een schitterend badkamermeubel met t...

Exclusief genieten

Deze exclusieve badkamer is ingericht met schitterende design producte...