Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

Stijlvolle badkamer

Geniet van deze stijlvolle badkamer! Het vrijstaande bad en het badkamermeubel trekken direct de aandacht!

Vrijstaand bad

Het vrijstaande bad heeft een mooie ovale vormgeving en is 180 centimeter lang. Doordat de badrand mooi dun is, blijft er heerlijk veel ruimte over in het ligbad. In bad gaan is gegarandeerd relaxen!

Badkamermeubel

Het badkamermeubel is door De Eerste Kamer op maat ontworpen en gerealiseerd. Het wastafelblad is van wit composiet met daaronder een massief houten onderkast met drie greeploze lades in de kleur sky grey. Boven de wastafel hangt een verlichte spiegelkast. De ingebouwde wastafelkranen zijn van het merk Hotbath. Het royale badkamermeubel is uitermate geschikt voor gezinnen!

Designradiator

Mooie warmte, dat straalt deze designradiator van het merk Instamat uit. De opgerolde handdoeken decoreren de badkamer. Daarnaast is het heerlijk om na het douchen een warme handdoek te pakken!

Meer lezen over
'Stijlvolle badkamer'?

meer van deze professional

Slaapkamer met Wellness

Het is heerlijk om in de slaapkamer een wellness ruimte...

Landelijke badkamer

Bij een landelijke woonstijl past een landelijke badkam...

Pure Wellness

Deze riante whirlpool van Cleopatra ligt zeer comfortab...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.