Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

Landelijke badkamer

Bij een landelijke woonstijl past een landelijke badkamer!

Inloopdouche

De inloopdouche, die voorzien is van een dubbele douche, heeft een open en ruimtelijk karakater. De royale douche is afgeschermd met een luxe stalen douchewand. Hierbij is de kleur zwart heel kenmerkend! De doucheruimte is betegeld met fraaie witte wandtegels die als visgraatmotief zijn aangebracht.

 

Comfortabel vrijstaand bad

In deze badkamer is een prachtig vrijstaand bad aanwezig. Het design bad is mooi gevormd en ligt bovendien bijzonder comfortabel. Bij het bad staat een zwarte vrijstaande badkraan. Hiermee kan het bad gevuld worden met heerlijk warm water. Zodat het genieten kan beginnen!

Houten badkamermeubel

Natuurlijke materialen sluiten mooi aan op de landelijke woonstijl. De keus voor een houten badkamermeubel is dan al gauw gemaakt. Dit houten badkamermeubel is van massief eiken en op maat gemaakt. Op het meubel staan twee prachtige waskommen. Heel gaaf zijn de ronde spiegels boven het meubel! Deze spiegels ogen gezellig en mooi ruimtelijk op de wand.

meer van deze professional

Stijlvolle badkamer

Geniet van deze stijlvolle badkamer! Het vrijstaande ba...

DEK-Design Wall Smart

Geniet dagelijks van de DEK-design Wall in uw badkamer....

Slaapkamer met Wellness

Het is heerlijk om in de slaapkamer een wellness ruimte...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.