Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

Landelijke badkamer

Bij een landelijke woning past een landelijke badkamer.

Inloopdouche

In deze badkamer zijn de kleuren en materialen aangepast op de woonstijl van de zeer oude woning. Heerlijk dat er nu een luxe badkamer is gerealiseerd die voldoet aan alle huidige badkamerwensen!

De inloopdouche heeft een open, ruimtelijk karakter. De douche is diep genoeg om deze open indeling toe te passen. De wandtegels lopen door tot het hoogste punt van de douchekraan. Daarboven komt het frisse wit terug zoals op meerdere wanden in deze badkamer is toegepast.

Comfortabel ligbad

In deze badkamer is een ruim ligbad aanwezig. Het bad is groot genoeg voor twee personen om samen te genieten van het warme water. De kranen zijn netjes weggewerkt op de badrand.

Houten badkamermeubel

Natuurlijke materialen sluiten mooi aan op de landelijke woonstijl. Het houten badkamermeubel is van massief eieken en op maat gemaakt. Op het houten meubel is een rechthoekige wastafel geplaatst. De twee wastafelkranen zijn netjes ingebouwd.

meer van deze professional

Exclusieve badkamer

In deze exclusieve badkamer staat een schitterend badka...

Wellness badkamer

Genieten! Deze exclusieve badkamer is zeer luxe en comp...

Exclusief genieten

Deze exclusieve badkamer is ingericht met schitterende ...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.