Minimalistische badkamer

Voor hun prachtige nieuwbouw stolpboerderij zochten de bewoners van de boerderij, twee nieuwe badkamers en toiletruimtes.

Voor hun prachtige nieuwbouw stolpboerderij zochten Jantien en Maarten, de bewoners van de boerderij, twee nieuwe badkamers en toiletruimtes. Voor de master bathroom hadden ze al veel beelden verzameld ter inspiratie. De voorkeur ging uit naar een stoere betonnen badkamer en grote tegels. Samen met badkameradviseur Anton zijn ze tot prachtige ontwerpen gekomen voor alle ruimtes.

De master bathroom
De master bathroom heeft een stoere en zeer stijlvolle uitstraling gekregen. De wanden zijn voorzien van beton ciré in een poederroze tint. De grijze tegels van DEK Ceramics op de vloer en in de doucheruimte zijn in een groot formaat om zo min mogelijk voegen te hebben. De zacht messing kranen in combinatie met het stoere beton maakt het plaatje helemaal compleet.

Luxe kinderbadkamer
Voor de kinderbadkamer is gekozen voor een lichte uitstraling door middel van Carrara marmer. De combinatie met de Corian wastafels van DEK-Design en de chromen kranen maakt de badkamer een fris geheel in een minimalistische stijl. De toiletruimte op dezelfde verdieping heeft dezelfde lichte stijl meegekregen.

De toiletruimte
De toiletruimte op de begaande grond mocht helemaal afwijken van de stijl van de badkamers en zoekt meer de sfeer van de karakteristieke stolpboerderij. In deze ruimte is gekozen voor een opvallend behang in combinatie met hexagon tegels wat direct zorgt voor een sfeervolle ruimte.

Inspiratieboek aanvragen
Vraag hier het uitgebreide inspiratieboek aan van De Eerste Kamer Badkamers

Meer informatie
Voor meer informatie of het maken van een afspraak bezoekt u onze website.

Profielfoto van De Eerste Kamer
De Eerste Kamer
De Kreek 6, 3871 MM Hoevelaken
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
09:30 - 15:30
zondag
Gesloten