Hotel Chique, jouw eigen badkamer!

We weten allemaal wel hoe heerlijk het is om te overnachten in een luxe hotel, waar je kunt genieten van de pracht van stijlvol ontworpen ruimtes.

Het is dan ook begrijpelijk dat je dit gevoel graag mee naar huis wil nemen. De badkamerstijl zoals die van een chic hotel is al langere tijd onverminderd populair. Een gevoel van verfijning en comfort voeg je eenvoudig toe aan je badkamer met de Hotel Chique stijl.

Geniet van luxe, gewoon thuis

De Hotel Chique stijl staat bekend om zijn overvloedige gebruik van accessoires, die de ruimte mooi en warm aankleden. Een minimalistisch design met luxe items. Denk aan verfijnde details en unieke accenten. Maar ook materialen zoals marmer, messing en keramiek passen mooi bij een Hotel Chique interieur. Deze aandacht voor details gaat verder dan de woonkamer. Ook in de badkamer spelen accessoires namelijk een belangrijke rol.

De allure van een chic hotel

Deze badkamerstijl brengt een vleugje weelderigheid bij je thuis. Een populaire stijl vanwege het materiaal gebruik, maar vooral vanwege het gevoel dat opgewekt wordt. Rijke texturen, luxe materialen en gouden accenten die de badkamer omtoveren tot een plek van ontspanning en luxe. Door gouden accessoires toe te voegen aan je badkamer zorg je al snel voor een Hotel Chique badkamer. Helemaal in deze stijl zijn de accessoires in geborsteld goud van de Shift collectie en de Opal collectie van Geesa. Met deze accessoires maak je de badkamer helemaal af.

Geesa Shift goud

Ga voor groots en maak een statement in de badkamer door te kiezen voor goud. De afwerking in goud geborsteld maken de Shift accessoires tot juweeltjes in iedere badkamer. Een handdoekhaak, toiletrolhouder en douchemand behoren onder andere tot de accessoires van de Geesa Shift serie in geborsteld goud.

Geesa Opal goud

De Opal collectie perfectioneert iedere badkamerlook. De unieke geborstelde gouden afwerking zorgt voor een chique en duurzame uitstraling. Opal in goud geborsteld is de definitie van luxe.