Profielfoto van De Eerste Kamer
De Eerste Kamer
De Kreek 6, 3871 MM Hoevelaken
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
09:30 - 15:30
zondag
Gesloten

Badkamer met behang

De wens voor een kleurrijke en optimaal ingedeelde badkamer is in dit ontwerp werkelijkheid geworden. De kleur groen stond centraal in de badkamer.

Badkamer met behang

De wens voor een kleurrijke en optimaal ingedeelde badkamer is in dit ontwerp werkelijkheid geworden. De kleur groen stond centraal in de badkamer. Vanuit daar is verder gekeken naar passende combinaties.

De kleur beton groen is als basis gekozen voor verdere materiaalkeuze. Door rustige grote tegels toe te passen is er sfeer en rust toegevoegd. Hierdoor gaat de aandacht naar het behang en de kleur van de wanden. Tevens zijn de overige materialen zo rustig mogelijk gehouden. Door de toepassing van chroom en wit valt het Elitis behang extra op in combinatie met de groene wanden.

Door de grote spiegel en de waskom asymmetrisch van elkaar te plaatsen, wordt er een unieke uitstraling gecreëerd. Dit wordt nog eens extra versterkt door de combinatie met Elitis behang. Ook het half vrijstaand bad geeft meer ruimte en is minder massief dan een inbouwbad.

De combinatie van alle materialen bij elkaar geven een mooie en unieke uitstraling. Doordat het stucwerk na het tegels is toegepast zijn de lijnen heel strak.

Inspiratieboek aanvragen
Vraag hier het uitgebreide inspiratieboek aan van De Eerste Kamer Badkamers

Meer informatie
Voor meer informatie of het maken van een afspraak bezoekt u