Profielfoto van De Eerste Kamer
De Eerste Kamer
De Kreek 6, 3871 MM Hoevelaken
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
09:30 - 15:30
zondag
Gesloten

Royale badkamer met een vrijstaand bad

"'We waren meteen verliefd op de groene reliëf tegels''

Deze badkamer is een oase van rust en comfort. Het vrijstaande bad nodigt uit tot ontspanning, terwijl de ruime inloopdouche voorzien is van alle gemakken. De neutrale tinten zorgen voor een harmonieuze sfeer, die versterkt wordt door de groene accenten en de natuurlijke elementen. Een grote plant geeft een vleugje frisheid en levendigheid aan de ruimte. Dit is een badkamer die natuurlijk aanvoelt en warmte uitstraalt.

Klant aan het woord:
Toen we een nieuwe badkamer nodig hadden, kwamen we jullie advertentie tegen in een woonmagazine. We waren meteen onder de indruk en verlieft op de prachtige tegels die jullie aanbieden. Die zouden perfect passen in onze badkamer. We waren zo enthousiast dat we meteen contact met jullie hebben opgenomen.
Een van de beste aspecten van onze badkamer is de ruime inloopdouche met de brede nis waar de prachtige groene reliëftegels in zitten. Deze tegels komen ook terug achter het bad, dat vrijstaand is en waar we vaak van genieten. Het licht dat door de ramen schijnt, maakt de badkamer nog mooier, want eerst waren er geen ramen. De grote vierkante tegels op de vloer geven een rustige en ruime uitstraling aan de badkamer.

Terugblik van de verkoper:
Olivier en Giulia hadden een grote verbouwing voor de boeg. Ze hadden de oude boerderij van zijn vader, die aan de dijk bij het water lag, overgenomen. Ze wilden er een modern en comfortabel huis van maken, met een hondenschool op het terrein. Ze stuurden me de plattegronden per mail en vroegen me om advies voor de badkamer. Ze wilden van twee kleine kamers één grote badkamer maken, met een dubbele wastafel en een ruime inloopdouche. Ze hielden van een rustige en landelijke sfeer, die bij de boerderij paste. Ik bedacht een ontwerp waarbij ik de ruimte in tweeën deelde met een muur. Aan de ene kant kwam het wastafelmeubel, aan de andere kant de inloopdouche. Ik koos voor groene vierkante tegels met reliëf, die een zachte en natuurlijke uitstraling gaven. Olivier en Giulia waren erg blij met het resultaat en genieten nu elke dag van hun nieuwe badkamer.

Voor de kinderbadkamer wilde ze graag een uniek uitspringende tegel (iets geks). Vanuit deze tegel ben ik verder gaan ontwerpen. Heb gekozen voor een glazen douche wand precies in het midden, voor meer opties ruimte.

Inspiratieboek aanvragen
Vraag hier het uitgebreide inspiratieboek aan van De Eerste Kamer Badkamers.

Meer informatie
Voor meer informatie of het maken van een afspraak bezoekt u onze website.