All in One badkamer

Villeroy & Boch biedt je een complete All in One badkamer voorzien van sanitair, wastafel, meubel, spiegel, douche of bad, tegels en kranen.

All in One badkamer

Wil je een badkamer voorzien van topkwaliteit en design tegen een aantrekkelijke prijs? Deze mogelijkheid is vanaf nu zeer toegankelijk! Villeroy & Boch biedt je een complete badkamer voorzien van sanitair, wastafel, meubel, spiegel, douche of bad, tegels en kranen. Dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ontdek de verrassende All in One Badkamer van Villeroy & Boch.

Stel je eigen badkamer samen

Met de All in One badkamer van Villeroy & Boch beschik je over een compleet ingerichte badkamer. Natuurlijk zijn er diverse keuzemogelijkheden op basis van smaak en voorkeur.
De meubels uit de Verity Design collectie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Kiest u voor een spiegel of liever een spiegelkast voor extra opbergruimte? Daarnaast heb je keuze uit een bad of een douche. Beide zijn vervaardigd uit het hoogwaardige materiaal Quaryl.

Producten All in One badkamer

Met de All in One badkamer van Villeroy & Boch kun je je badkamer volledig inrichten met de volgende producten:

- Verity Design DirectFlush wandcloset incl. zitting met Soft Close en Quick Release
- Verity Design wastafel en meubel
- Verity Design spiegel of spiegelkast
- Subway kranen
- X-plane vloertegels en White & Cream wandtegels
- Keuze uit een bad of douchevloer van het innovatieve materiaal Quaryl
- Futurion Flat douchevloer in combinate met Frame to Frame douchewand
- Oberon ligbad

Villeroy & Boch Selected Dealers

 

De All en One badkamer van Villeroy & Boch is exclusief verkrijgbaar bij Villeroy & Boch Selected Dealers. Hier kunt u in een luxe en uitgebreide showroom alle producten bewonderen en ervaren. De Villeroy & Boch Selected Dealers bieden u vakkennis, ervaring en service. Samen met de Selected Dealers realiseert Villeroy & Boch graag je droombadkamer. Je dichtstbijzijnde Villeroy & Boch Selected Dealer kun je hier vinden.