Foto: 2015/Duravit-L-cube-badmeubel.jpg

Duravit L-Cube: badmeubelserie

Duravit presenteert met L-Cube een nieuwe badmeubelserie, speciaal voor individuele opbergoplossingen met aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Een badkamerinrichting als een collage die bestaat uit individualiteit en creativiteit. Uit de combinatie van vormen, kleuren en materialen ontstaan nieuwe esthetische eenheden. L-Cube, het nieuwe badmeubelprogramma ontworpen door Christian Werner, biedt het optimale platform voor de badkamer als designcollage.

Tip-on-techniek - Duravit L-Cube

Dankzij nieuwe Tip-on-techniek inclusief zelfsluiting versmelten de greep loze schuiflades met het totaalbeeld. Er ontstaat een collageachtig beeld met zichzelf herhalende vormen wat tegelijker een optische rust uitstraalt.

De uitvoering in hoogglans lak in Apricotpearl geeft het meubel een heel feminiene uitstraling.

Ook qua vorm is er volop keuze. Alle opzet- en inbouwwastafels van de Duravit keramiekseries kunnen met L-Cube worden geconfigureerd. Hoge kasten in twee hoogten bieden plaats aan allerlei zaken. Een highlight is de half hoge kast met een optische vierdeling die het modulaire karakter van de serie benadrukt. Passend bij de maten van de meubels, biedt Duravit nieuwe spiegelelementen met geïntegreerde dimmer. Voor het eerst wordt een verblindingvrij LED-verlichting vierzijdig toegepast en garandeert een optimale uitlichting tot 700 Lux bij een aangename 3.500 graden kelvin.

Meer informatie: www.duravit.nl.

Publicatiedatum: 17 juli 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties