Dansani You Urban meubelserie

Dansani noemt het nieuwe decor Waterfall

De Dansani You Urban meubelserie kenmerkt zich door strikte designlijnen, maar door in het ladefront een uniek asymmetrisch patroon te verwerken ontstaat een spannende twist.

Dansani noemt het nieuwe decor Waterfall.

Het Waterfall decor is standaard uitgevoerd in wit maar iedere wenskleur in RAL of NCS is leverbaar. In een wat brutale kleur is het Waterfall decor onweerstaanbaar aantrekkelijk. Alle standaard wastafelmaten zijn mogelijk, maar op verzoek levert Dansani de You Urban serie met een op maat gemaakte wastafel of Silestone Quartz afdekblad voorzien van keramische opbouwkommen.

Meer licht en lucht in uw badmeubelontwerp? Kies dan voor de toepassing van open vakken in uw badmeubel of onder een ondiepe bovenkast, geef uw favoriete items een plek en voeg verlichting toe voor een extra sfeervol effect.

Alle verlichting in de badkamer kan worden gesynchroniseerd door middel van Dansani draadloze lichtregeling, zodat zowel de spiegel, spiegelkast, verlichting in het open vak en de oriëntatieverlichting onder het meubel exact dezelfde kleurtemperatuur en lichtsterkte hebben.

Dansani levert ook inbouwspots en pendellampen met draadloze lichtregeling.

Kijk op dansani.nl