Dansani lanceert de nieuwe Calidris badkamermeubelen.

Dansani vernieuwd haar badkamermeubelen serie Calidris met o.a, Unique wastafels en werkblad opties. Verfijnde afwerking en absolute topklasse, Calidris!

Deens Topdesign in vorm en functie.

De prominente serie Calidris stond al voor Deens topdesign maar ook nu verrast ons designers-team weer met perfectie in materiaal en kleurkeuze. In dit artikel nemen wij u mee in de nieuw wastafel serie Unique.

Unique is de naam van de nieuwe serie wastafels en staat voor perfecte vormen. Het materiaal waaruit de Unique is vervaardigd heet Silestone®. Dit is een natuurgetrouw composiet materiaal uit kwartsstof vergelijkbaar aan natuursteen maar dan in strakke naadloze uitvoering. De waskommen in de wastafels zijn praktisch en ruim en lopen naadloos over in het blad zelf.

Er is beperkt maatwerk mogelijk in bouwlengte en positie van de waskom
(symmetrisch of asymmetrisch) tevens de keuze voor wel of geen gat-boring voor een wastafelkraan. Heeft u gekozen voor inbouwkranen met uitloop vanuit de wand, dan kiest u gewoon voor de Unique zonder kraangat.

Unique is leverbaar in 6 dessins:
-Blanco Zeus
-Eternal Statuario
-Desert Silver
-Calypso
-Charcoal Soapstone
-Eternal Marquina

Geen wastafel gepland maar een werkblad,..? Ook dan heeft u met Unique een fantastische keuze. Van dit fraaie hoogwaardige materiaal is ook een range aan werkbladen mogelijk. Combinatie met waskom Globe of Ellipse maakt het geheel helemaal af. De Globe en Ellipse waskommen zijn van sanitair keramiek, klick op de text link voor meer informatie.

Zekerheid! De Unique van Silestone® materiaal is zeer bestendig: ?Natuurlijk zijn de kleuren van deze Unique serie afgestemd op een fraai echt eiken houtfineer in verschillende bijpassende tinten. Zo kiest u altijd een harmonisch passende kleur bij uw Unique wastafel of werkblad.

Calidris is perfectie in detail, zeker als het om kleurcombinaties gaat.

Ga jij voor het beste?,.. kies dan voor Calidris!

Dansani – Create your Personal Space