Trendvol zwart - Dansani Match douchescherm

Stijlvol en nu ook nog in de trendkleur zwart mat! Zo past de Dansani Match in alle moderne badkamer ontwerpen.

Dansani Match doucheschermen

Het stijlvolle en aantrekkelijke doucheschermen programma Match van Dansani is in 2022 verder uitgebreid. De trendkleur zwart mat is nu ook een optie geworden en kunt u nu uw trendy badkamer helemaal mee afmaken.

Match staat voor kwaliteit, goede afwerking, eenvoudige montage en maar liefst 10 jaar garantie! het glas heeft een behandeling ondergaan voor makkelijke reiniging: EasyCare heet dit en het zit er standaard op. Het mooiste is nog, Dansani Match in zilver of zwart mat zijn zeer betaalbaar. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn..

Het Match doucheschermen programma heeft een breed dekkend standaard-maten pakket en is verkrijgbaar via de sanitair vakhandel. Op een douchebak of op de tegelvloer, Match heeft vele maatvoeringen die uitstekend passen op uw situatie. Zoekt u een fraaie nis douchedeur een inloopdouche of een combinatie van deuren en zijwand, Dansani Match heeft het!
Functioneel design en detail, daar letten wij op! Neem bijvoorbeeld het scharnierbeslag van de ruimte besparende pendel-vouw deur waarbij het beslag netjes aan de binnenkant in het glas is verzonken. U kunt dit en meer nalezen in de Match/XXL brochure die online staat.

Dansani Match brochure 2022

Let op! de badkamer meubelen en spiegels/spiegelkasten die u op de afbeeldingen ziet komen uit het fraaie Dansani badmeubelen programma, check onze website, www.dansani.nl 

Dansani - Create your personal space