Foto: Dansani-Curvo-badkamermeubel

Design badmeubel met fluweelzachte coating van zwart rubber: Zaro van Dansani

De Deense badmeubelfabrikant Dansani introduceert Zaro. Een compleet nieuwe designserie met een bijzonder materiaalgebruik.

De Deense badmeubelfabrikant Dansani introduceert Zaro. Een compleet nieuwe designserie met een bijzonder materiaalgebruik. www.mijnpersbericht.com

De meubels zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde coating van mat zwart rubber. Dit zorgt voor een stijlvol uiterlijk en een fluweelzacht gevoel. De vormgeving van het Zaro badmeubel is puur en minimalistisch, waardoor het bijzondere materiaal optimaal tot zijn recht komt. De vele doordachte details maken van Zaro een kwaliteitsmeubel voor functioneel genieten.

Stijlvol

Zaro bestaat uit een wastafelkast met twee laden, een keramische wastafel, spiegel met verlichting of een spiegelkast. Alle elementen zijn qua ontwerp en maatvoering exact op elkaar afgestemd, voor een stijlvol en harmonisch totaalbeeld. De royale, helderwitte keramische wastafel vormt een mooi contrast met het matte zwart van het meubel. De wastafel heeft een ruime kom en biedt rondom aflegruimte voor allerhande accessoires en benodigdheden. Voor extra opbergruimte is het wastafelmeubel te combineren met een hoge kolomkast.

Geïntegreerde handgreep en softclose

De lades van het Zaro wastafelmeubel en de deur van de kolomkast zijn voorzien van een geïntegreerde handgreep. Dit geeft het meubel niet alleen een tijdloze uitstraling, maar ook praktisch gemak omdat zich geen vuil of stof kan verzamelen op de handgrepen. Voor wie de toch de voorkeur geeft aan handgrepen is het Zaro wastafelmeubel beschikbaar met gladde fronten en moderne, vertikaal geplaatste chromen handgrepen op de laden. De royale, zelfsluitende laden zijn voorzien van een softclose-techniek, waardoor ze soepel en geluidloos sluiten. De laden zijn voorzien van solide, metalen zijkanten met laderails en zijn volledig uittrekbaar.

Lichtspiegel en spiegelkast met bedieningssensor

De spiegel vormt het middelpunt van de badkamer. Zaro biedt een keuze uit een spiegel met verlichting of een spiegelkast. Het formaat is royaal voor een goed zicht. Een bedieningssensor zorgt ervoor dat het licht automatisch inschakelt, zodra de sensor wordt geactiveerd. De lichtspiegel is voorzien van twee kubusvormige lampen en de spiegelkast is voorzien van geïntegreerde verlichting. De spiegelkast biedt met drie deuren royale opbergruimte voor allerhande verzorgingsartikelen.

Geïntegreerde elektrische rail

Stopcontacten op de wand zijn vaak storende elementen in het totaalbeeld van de badkamer. Daarom is Zaro verkrijgbaar met een elektrische rail met twee contactdozen. Deze rail is discreet en praktisch in de spiegelkast weggewerkt. Zo is altijd een stopcontact bij de hand voor het gebruik van föhn, krultang, scheerapparaat, etc.

De Zaro wastafelkast in combinatie met keramische wastafel en spiegel met verlichting en sensor is verkrijgbaar vanaf 2.345 Euro (consumentenadviesprijs incl. BTW).

Meer informatie: www.dansani.nl

Publicatiedatum: 31 maart 2009

Reacties