De nieuwe Dansani Mido+

De ruimtebesparende badmeubelserie Mido+. Compact Deens design voor de kleinere badkamer zonder comfortverlies.

Productomschrijving

De Mido+ badkamermeubels zijn verkrijgbaar met deuren of laden. De Mido+ heeft een smalle inbouwdiepte van maar 35 cm en is daarmee ideaal voor de wat kleinere ruimte en laat zich goed combineren met spiegels en spiegelkasten of andere meubelpakketten uit het Mido+ programma.

Wastafels in mat antraciet of mat wit, dat kan.. met Capella!
De nieuwe Capella wastafels zijn nu namelijk ook leverbaar in mat antraciet, mat wit en glazend wit porselein. 
Deze wastafel is voorzien van een grote kom, veel aflegruimte en zachte, harmonieuze vormen zonder scherpe randen. De Cappella is met een diepte van slechts 40 cm ideaal voor kleine, smalle badkamers. Met een keuze uit drie breedtes, van 52 - 62 - 82 cm, biedt de wastafel toch het gewenste comfort en een optimale benutting van beschikbare ruimte. Het keramiek is gemakkelijk te onderhouden.

Na de keuze van de wastafel en bijpassende wastafelkast kan de badkamer worden gecompleteerd met een spiegel of spiegelkast, bovenkasten en hoge kasten voor extra comfort en opbergruimte. Alle kasten zijn bij levering volledig gemonteerd; alle deuren zijn voorzien van dempers en de laden zijn uiteraard volledig uittrekbaar, uitgebreid verstelbaar en voorzien van dempers.

IP44-goedgekeurde spiegels en spiegelkast
Naast de slimme meubelpakketten is er een IP44-goedgekeurde spiegel verkrijgbaar met geïntegreerde verlichting boven en onder die een fraai licht over de wastafel werpt. Daarnaast is er ook een keuzemogelijkheid voor een ruime spiegelkast met geïntegreerde verlichting en stopcontact.

Functionele accessoires
Mido+ biedt met een nieuwe serie accessoires allerlei mogelijkheden voor het slim inrichten van hoge kasten of zijkasten. Zo kunnen waszakken en opbergcassettes naar eigen inzicht geplaats worden op de plek waar ze nodig zijn. De cassettes zijn als laden te gebruiken om de ruimte in de zijkasten optimaal te benutten.

Met Mido+ is het kiezen en samenstellen van badkamermeubels naar wens heel eenvoudig gemaakt. Door de compacte vormgeving kan ook de kleine, smalle badkamer ingericht worden als een sfeervolle, comfortabele ruimte met voldoende opbergruimte.

Dansani - Create your personal space