Dansani Mido

De badmeubelserie Mido van de Deense fabrikant Dansani is compact, veelzijdig en heel eenvoudig samen te stellen naar eigen wens.

Productomschrijving

De Mido badkamermeubels zijn onderverdeeld in verschillende, af fabriek gemonteerde meubelpakketten. De meubels zijn verkrijgbaar met deuren of laden. De meubelpakketten maken het heel eenvoudig om een persoonlijke badkamer samen te stellen volgens de laatste trends.

Ideaal voor de kleine, smalle badkamer
De nieuwe Cappella wastafel vormt het middelpunt van de badkamer. Deze is voorzien van een grote kom, veel aflegruimte en zachte, harmonieuze vormen zonder scherpe randen. Cappella is met een diepte van slechts 40 cm ideaal voor kleine, smalle badkamers. Met een keuze uit drie breedtes, van 52 - 62 - 82 cm, biedt de wastafel toch het gewenste comfort en een optimale benutting van beschikbare ruimte. Het glanzende, gladde keramiek is gemakkelijk te onderhouden.

De Mido meubels versterken de organische uitstraling van de wastafel en zijn verkrijgbaar in drie bijpassende afmetingen. Alle meubels bieden praktische opbergmogelijkheden.

Na de keuze van de wastafel en bijpassende wastafelkast kan de badkamer worden gecompleteerd met een spiegel of spiegelkast, bovenkasten en hoge kasten voor extra comfort en opbergruimte. Alle kasten zijn bij levering volledig gemonteerd; alle deuren zijn voorzien van dempers en de laden zijn uiteraard volledig uittrekbaar, uitgebreid verstelbaar en voorzien van dempers.

IP44-goedgekeurde spiegels en spiegelkast
Naast de slimme meubelpakketten is er een IP44-goedgekeurde spiegel verkrijgbaar met geïntegreerde verlichting boven en onder die een fraai licht over de wastafel werpt. Daarnaast is er ook een keuzemogelijkheid voor een ruime spiegelkast met geïntegreerde verlichting en stopcontact.

Functionele accessoires
Mido biedt met een nieuwe serie accessoires allerlei mogelijkheden voor het slim inrichten van hoge kasten of zijkasten. Zo kunnen waszakken en opbergcassettes naar eigen inzicht geplaats worden op de plek waar ze nodig zijn. De cassettes zijn als laden te gebruiken om de ruimte in de zijkasten optimaal te benutten.

Met Mido is het kiezen en samenstellen van badkamermeubels naar wens heel eenvoudig gemaakt. Door de compacte vormgeving kan ook de kleine, smalle badkamer ingericht worden als een sfeervolle, comfortabele ruimte met voldoende opbergruimte.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.