Foto: la-belle-badkamer-meubel

Bijzonder La Belle; romantische avant-garde onder de badkamers

De Romantiek - een kunststroming vol hartstocht en verlangen die zich kenmerkt door een nieuwe individualiteit. Ge?nspireerd door deze tijd heeft Villeroy & Boch de moderne premiumcollectie La Belle ontworpen.

De Romantiek - een kunststroming vol hartstocht en verlangen die zich kenmerkt door een nieuwe individualiteit. Ge?nspireerd door deze tijd heeft Villeroy & Boch de moderne premiumcollectie La Belle ontworpen. www.vanmunster.nl

De romantische avant-garde onder de badkamerconcepten.

 

Alle sanitairproducten van La Belle zijn zeer delicaat van uitstraling. De wastafel is opvallend rechtlijnig en vlak: de vloeiende overgangen geven het keramiek een subtiel moderne look. De opzetwastafel doorbreekt de rechtlijnigheid van de collectie en geeft de ruimte een opvallend uiterlijk. Ook de zachte rondingen van het wandcloset en wandbidet weerspiegelen het ontwerp. Alle keramische elementen uit de La Belle collectie zijn voorzien van het onderhoudsarme CeramicPlus oppervlak. Het closet is voorzien van het onzichtbare SupraFix montagesysteem.

De La Belle collectie omvat daarnaast een duobad dat perfect aansluit op de contouren van de meubelen. Het inbouwmodel kan worden uitgevoerd met een Villeroy & Boch whirlpoolsysteem.

Premium meubelprogramma met La Rose motief

Het premium meubelprogramma is in twee kleuren leverbaar: glanzend wit en glanzend framboos. De warme framboostint voegt een bijzondere kleur toe aan de badkamerinrichting en geeft het design een eigen accent. De elegante wastafel op pootjes benadrukt de vrouwelijkheid van de wasruimte, terwijl het slanke wastafelmodel met lade de moderne kant van de collectie belicht. Naar keuze zijn een bijpassende hoge kast, zijkast, kaptafel met lamp, lade en kruk en drie verschillende spiegels leverbaar. De hoge kast, de kruk en de spiegels zijn leverbaar met het La Rose decor in de vorm van een bloemenrank. Het interieur van de kasten en lades is zeer bijzonder: met fluweel beklede ladebodems en gedecoreerde glazen planken.

Exclusieve armaturen en accessoires uit de LaFleur collectie

De uitgebreide serie LaFleur armaturen en accessoires sluit perfect aan op de La Belle collectie. LaFleur is leverbaar in hoogwaardig chroom of champagne. De collectie omvat verschillende armaturen voor wasbakken, sommige met subtiel bloemenmotiefdecor, een ruime keuze aan armaturen, douchemengkranen, pluggen voor bad en douche en bidetarmaturen. Daarnaast is een breed scala aan accessoires verkrijgbaar.

Meer informatie: www.villeroy-boch.com.

Publicatiedatum: 21 oktober 2009

Reacties