Legato collectie

De Legato collectie van Villeroy & Boch heeft een strak, elegant en tijdloos design, ontworpen voor mensen met een ontwikkelde smaak.

De wastafel die lijkt te zweven krijgt in de avond een versterkend effect met de optionele ledverlichting. Het meubilair van Legato is greeploos en biedt innovatieve vormgevingsmogelijkheden. Het greeploze meubilair is nu ook leverbaar in de trendkleur White wood.

Het Legato bovenblad lijkt door de details als een geïntegreerde ledverlichting en afgeschuinde kanten te zweven. De elegante vormgeving wordt benadrukt door de greeploze fronten, ook is er door het grote aantal beschikbare frontkleuren genoeg ruimte voor individuele voorkeuren. Naast dat deze collectie verfijnde elegantie uitstraalt, is het grote voordeel dat het meubilair op verschillende manieren gecombineerd kan worden. Zowel met de Legato meubelwastafels als met diverse andere opzetwastafels.

Dat de nieuwe Legato collectie tijdloos en elegant van vorm is, is niet het enige wat deze collectie uniek maakt, de designonderdelen zijn namelijk ook perfect op elkaar afgestemd. In de strakke vormgeving van het bad komen de rechtlijnige lijnen terug. De royale diepte en de praktische rand van het bad staan garant voor een comfortabele bad beleving. Het ontwerp van het bad met de grote diepte en de brede rand komen terug in de wastafels. De meubels van de Legato collectie zorgen voor de noodzakelijke bergruimte in de badkamer.
Lees hier meer over Oliver Schweizer en Legato.

Win een weekend Kopenhagen!

Villeroy & Boch werkt met verschillende gerenommeerde designers voor de ontwikkeling van nieuwe collecties.

Geïnspireerd door het Scandinavische design, creëerde de ontwerper Oliver Schweizer de Legato collectie voor Villeroy & Boch. Door het gebruik van de juiste proporties, strakke lijnen en puristische meubels, straalt de Legato collectie stijl en elegantie uit. Met de Legato collectie toont Oliver Schweizer zijn liefde voor grote vlakken. De designer zorgt voor een spannend visueel contrast met een opvallend afgeschuinde rand: de wastafel en het wastafelblad lijken boven de onderkast te zweven. Geïntegreerde sfeerverlichting versterkt dit contrast.

De designs van Oliver Schweizer geven een duidelijk principe weer: functie en esthetiek verenigen in hoogstaande producten die een ontspannen sfeer in de badkamer creëren. De talloze collecties die de productdesigner in al meer dan 20 jaar voor Villeroy & Boch heeft ontworpen, kenmerken heldere, grote vormen, geïnspireerd op het Scandinavische design. Helder design, voor een behaaglijk gevoel.

Ook geïnspireerd raken door het Scandinavische design? Doe tot 31 oktober 2016 mee met de prijsvraag van Villeroy & Boch en maak kans op een weekend Kopenhagen voor twee personen, inclusief €500 zakgeld én insidertips van Oliver Schweizer.
Doe mee tot 31 oktober.