AquaSound

Partner

AquaSound BadkamerRadio

Onder de douche met je favoriete artiest. Zingen onder de douche doet iedereen en AquaSound maakt het mogelijk om dat samen met uw favoriete artiest te doen…onder de douche! Hoe? Met het Wipod Music Center; dit is een muzieksysteem - speciaal voor de badkamer - dat naast een FM-radio ook een volwaardig MP3 systeem is.

Waterdichte doucheradio

De waterdichte controller (Wipod) is hét centrale punt in uw badkamer. Kies uw favoriete radiostation of selecteer een MP3 liedje, dat u heeft opgeslagen in de Wipod. Draadloos wordt het gekozen nummer via Bluetooth gestreamd en ten gehore gebracht via de waterdichte inbouwspeakers. Zo kunt u optimaal genieten van de songs van uw favoriete artiest… in uw eigen badkamer!

 

Het “Wipod Music Center”, zoals dit waterdichte radiosysteem voluit heet, is meer dan alleen een radio voor de badkamer. U kunt niet alleen radio luisteren, maar ook naar uw MP3 verzameling, die opgeslagen zijn in de afstandsbediening. Uw favoriete muziek wordt draadloos (via bluetooth) verzonden naar de receiver”box .

 

Dit systeem omvat 3 onderdelen:
1: De waterdichte afstandsbediening (wipod); deze design afstandsbediening is voorzien van een 3” kleurenscherm, een intuïtief bedieningspaneel , 1 of 2 GB intern geheugen (goed voor het opslaan van zo’n 250”500 MP3 bestanden) en een USB”aansluiting voor connectie met de computer. Een wel heel stijlvolle manier om radio en MP3 te luisteren in uw badkamer, op uw terras of bij uw buitenspa.
2: De verborgen receiver”module; de ingebouwde radio”tuner is via de wipod eenvoudig te
bedienen. De Mp3 liedjes (uit de wipod) worden via bluetooth ontvangen en doorgestuurd naar de aangesloten speakers.
3: Een set waterdichte speakers; deze laten u genieten van de gekozen bron (Radio of MP3).

Het Wipod Music Center is een stand”alone systeem waar u geen andere apparatuur voor nodig heeft.

En dan de prijs… voor zo’n high”tech apparaat is die heel schappelijk te noemen. De setprijs begint bij € 345,” (inclusief btw). Het systeem zal leverbaar zijn vanaf mei 2010. Wij voorspellen dan ook dat AquaSound met dit systeem hoge ogen gaat gooien…we kunnen niet wachten.


Meer weten over dit systeem en hoe u ‘m (draadloos) kunt koppelen met uw iPhone of SmartPhone? Kijk op www.aquasound.nl en ontdek de vele mogelijkheden voor uw badkamer.  

MEER VAN DIT BEDRIJF

Waterdichte BT Sound-Box

Met deze waterdichte Bluetooth Sound-Box kun je draadloos genieten van...

Waterdichte speakers

Waterdichte speakers Aquasound: geschikt voor elke situatie in de badk...

Touch muzieksysteem

Badkamer muzieksysteem van AquaSound met een 'Touch'.