Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Zwart. Een tijdloze trend.

Verschillende stijlen en texturen, allemaal even tijdloos

Ga voor zwart schakelmateriaal in jouw woning! Kies de Niko reeks die het beste bij jou past!

Een mat zwarte schakelaar zonder in te boeten aan stijl of betaalbaarheid?

Niko Intense matt black heeft een finish zo donker als de nacht en is ook de donkerste afwerking binnen het assortiment. Dit type schakelaar wordt gekenmerkt door een diepzwarte kleur en een stijlvolle matte textuur. Elegant en tijdloos, maar vooral veelzijdig.

NIko Intense matt black

Een vleugje nostalgie in jouw woning?

De Niko Pure Bakelite® piano black finish biedt een moderne zwarte schakelaar met een nostalgische toets door gebruik te maken van bakeliet - een materiaal dat zowel traditioneel, authentiek als vintage is - in combinatie met een modern en minimalistisch design.

 Niko Pure Bakelite piano black

Op zoek naar een architecturale toets voor je minimalistische interieur?

De Niko Pure steel black afwerking is een ware hoogmis voor mid-century geïnspireerde interieurs. Een architecturale beleving die transparantie, heldere constructies en eerlijk materiaalgebruik centraal plaatst.

Denk aan strakke witte ruimtes, grote glaspartijen met zwart stalen frames en houten meubels. Met een uitgepuurd design en een zwarte finish, bouwt de Niko Pure black steel verder op deze industriële esthetiek.

Niko Pure steel black

Integreer jij graag innovatieve designs in je woning?

Het is moeilijk om je niet te verliezen in de betoverende en bijna hypnotiserende Niko Pure liquid black afwerking. De diepzwarte glans van deze hedendaagse schakelaar met coole look is op zijn best in een strakke woning vol technologische snufjes.

De Niko Pure liquid black is ontworpen om de revolutionaire digitale Digital Black van Niko aan te vullen en te ondersteunen. Het design van de Niko Pure liquid black versterkt ook de zwarte hoogglans finish die je terugziet bij de Digital black.

Niko Pure liquid black

Op zoek naar een schakelaar die ingetogen luxe uitstraalt?

Niko Pure alu black staat voor een luxueus zwart satijnen finish. Met het zwart geanodiseerd aluminium maakt de schakelaar in elk interieur een subtiel statement van luxe. Het materiaal van de Niko Pure alu black afwerking beschikt over een uitzonderlijke kleurlevendigheid en materiaaldiepte.

Niko Pure alu black

Wil je graag nog een stapje verder gaan?

De Niko Digital black is net zo tijdloos en stijlvol als de andere zwarte afwerkingen. Het strakke design met een diepglanzend zwarte look verandert bij de lichtste aanraking in een slim en intuïtief bedieningsscherm. Je kan zelf instellen welke functies je ermee bedient. Dit tijdloze design biedt het comfort en de flexibiliteit van huisautomatisering.

Niko Digital black

Bekijk voor meer inspiratie alle afwerkingen in deze online brochure