Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Niko Home Control: de juiste keuze voor je smart home

Bedien de functies in je woning nog eenvoudiger: verlichting, verwarming, rolluiken, enz. Afgewerkt met design schakelmateriaal en stopcontacten.

Niko begrijpt dat een gebouw maar een verzameling bakstenen, ramen en andere elementen is, tot het van jou wordt. En dat het pas echt jouw woning of jouw kantoor wordt wanneer je er je eigen accenten en persoonlijkheid aan toevoegt.

Wij beseffen dat iedereen zijn eigen idee heeft over hoe zijn woning er moet uitzien. En hoe die voor hen in elkaar moet zitten. Als je op zoek bent naar intuïtieve en nuttige technologie die doet wat het belooft, en functionele apparatuur verkiest boven leuke gadgets, vertrouw dan op Niko. Want met Niko heb je complete controle voor elk huis, elke keer weer.

Niko's slimme stopcontacten
Met de geconnecteerde stopcontacten van Niko bedien je je toestellen vanop afstand via je smartphone of neem je ze op in één van je Niko Home Control routines en sferen.

Alles draait rond routines
Sferen en routines vormen het hart van je systeem. Dat zijn de zaken die je Niko Home Control systeem zo flexibel en handig maken.

Naadloze koppeling met de partnermerken van Niko
Dak- en schuiframen openen en sluiten. Je muziekinstallatie bedienen. Je warmtepomp beheren en bedienen. Je energieverbruik opvolgen. De luchtkwaliteit in je woning controleren en aanpassen.

Je nieuwe digitale energiemeter kan wel wat hulp gebruiken
Met de nieuwe digitale energiemeter is het meer dan ooit interessant om je energieverbruik af te stemmen op de productie van je zonnepanelen. En Niko Home Control helpt je daarbij.

Niko heeft een oplossing die je helpt om je eigen zonne-energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Door je energieverbruik af te stemmen op de productie van je zonne-energie, ervoor te zorgen dat je je energieverbruik kan programmeren, en berichten te sturen wanneer er iets niet klopt, kun je de productiviteit van je zonnepanelen aanzienlijk verhogen.

Hou het hoofd koel, ook al heb je je handen vol
Ben jij iemand die meerdere bordjes tegelijk in de lucht moet houden, zoals een gezin, een job en een woning?

Dan is Niko Home Control dé oplossing voor jou. Vooral omdat het nu nog een pak eenvoudiger is geworden om te bedienen. Nu kun je gewoon met je stem de verlichting schakelen en dimmen, een alarm activeren of de temperatuur in je woning regelen. Je hebt dus geen handen meer nodig om alle belangrijke functies in je smart home te bedienen.

Met Niko Home Control kan het allemaal.