Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Niko Home Control

Bedien de functies in je woning nog eenvoudiger: verlichting, verwarming, rolluiken, enz.

Complete controle voor elk huis. Elke keer weer.

Met een basisinstallatie Niko Home Control hoef je niet vanaf dag één 'full option' te gaan, maar op een dag zal je het wel willen.

Niko Home Control is de juiste keuze

Niko begrijpt dat een gebouw maar een verzameling bakstenen, ramen en andere elementen is, tot het van jou wordt. En dat het pas echt jouw woning of jouw kantoor wordt wanneer je er je eigen accenten en persoonlijkheid aan toevoegt.

Wij beseffen dat iedereen zijn eigen idee heeft over hoe zijn woning er moet uitzien. En hoe die voor hen in elkaar moet zitten. Als je op zoek bent naar intuïtieve en nuttige technologie die doet wat het belooft, en functionele apparatuur verkiest boven leuke gadgets, vertrouw dan op Niko. Want met Niko heb je complete controle voor elk huis, elke keer weer.

Breid later uit of zie het meteen groots

Start met een basisinstallatie en voeg geleidelijk aan functionaliteiten toe. Gebruik je smartphone of tablet om verbonden te blijven. Wees gerust, je moet niet extra gaan bekabelen als je in de toekomst extra functionaliteiten wil toevoegen. Meer nog: uitbreiden doe je in je eigen tempo en op basis van je eigen budget.

Zet de moderne technologie naar je hand

Laat je woning je op de hoogte houden, op een goede manier. Bijvoorbeeld wanneer er ongewenste bezoekers zijn. Of wanneer de kinderen zijn thuisgekomen van school. Of wanneer je wil zien hoeveel energie je verbruikt. Gebruik je smartphone om overal verbonden te blijven met je woning.

Je kan nog altijd veranderen

Vandaag is een schakelaar misschien verbonden met een lichtpunt. Maar morgen kun je diezelfde schakelaar voor iets anders gebruiken, zonder nieuwe bekabeling. Je kan zelfs een schakelaar aan de andere kant van het huis gebruiken om de tuinverlichting te bedienen die je altijd vergeet uit te doen. Of nog beter: programmeer het zodanig dat het licht automatisch uitgaat.

Met Niko heb je complete controle over je huis

Met Niko Home Control doet je woning het werk voor jou. Op de best mogelijke manier.

Het mooie aan het Niko ecosysteem is dat het samen met jou groeit en dat je er op elk moment functies aan kunt toevoegen, zodat jij je energie, veiligheid en comfort altijd en overal in handen hebt.

Niko Home Control is geschikt voor elk huis

Het maakt niet uit in welk soort huis je woont, hoe oud het is, welke elektriciteitsinstallatie je hebt... als er elektriciteit is, kun je:

  • Al je toestellen bedienen met één schakelaar - en hoef je niet bang te zijn dat de lichten (of de oven) nog aanstaan wanneer je niet thuis bent
  • Automatisch de elektrische rolluiken en zonweringen openen en sluiten, op een ingesteld tijdstip of op basis van de weersomstandigheden
  • Met je stem virtuele assistenten zoals de Google Assistant of Alexa van Amazon aansturen om de lichten te dimmen, een alarm te activeren of de temperatuur te regelen

Niko Home Control verandert met je mee

Zorg ervoor dat je beslissingen van vandaag ook nuttig zijn voor morgen.

Niko Home Control is een open systeem dat klaar is voor de toekomst en op elke manier en op elk moment kan worden uitgebreid: wanneer je persoonlijke situatie verandert (groter of kleiner gezin, ouder worden), je budget het toelaat, of de technologie evolueert.

Naadloze koppeling met de partnermerken van Niko

Dak- en schuiframen openen en sluiten. Je muziekinstallatie bedienen. Je warmtepomp beheren en bedienen. Je energieverbruik opvolgen. De luchtkwaliteit in je woning controleren en aanpassen.

Met Niko Home Control kan het allemaal.

Ontdek onze partners

Alles draait rond routines

Sferen en routines vormen het hart van je systeem. Dat zijn de zaken die je Niko Home Control systeem zo flexibel en handig maken.

Lees meer