Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Veilig op vakantie, Niko past op je huis

Veilig van huis met Niko Home Control Smart Home oplossingen

In de zomer kijken we uit naar langverwachte zonvakanties, gezellige weekendjes weg en zomeravonden vol plezier met vrienden. Het is wel essentieel om, voordat we op pad gaan, even stil te staan bij de staat waarin we ons huis achterlaten.

Niko Home Control is jouw steun en toeverlaat als je onbezorgd wil genieten van je vrije tijd buitenshuis zonder je leven binnenshuis op pauze te hoeven zetten. Want jouw veiligheid en comfort zijn ook op afstand Niko’s topprioriteit.

Controle over je huis op afstand
Met de intuïtieve Niko Home app behoud jij de controle over jouw woning, of je nu thuis bent of niet. Je bedient er niet alleen alle functies in huis mee, je kan er ook zelf routines of sferen mee creëren en op elk moment je instellingen wijzigen.

Laat niets aan het toeval over
Haastig vertrokken en niet zeker of alle lichten uit zijn? Op afstand kan je met de app controleren of alles wat uit moet zijn, ook echt uit is. Of je kan werken met een gepersonaliseerde alles-uitfunctie, zodat je er nooit meer aan moet twijfelen.

Reservesleutel niet meer nodig
Met de Niko Home app heb je niet enkel controle over alle systemen in je woning, je behoudt ook volledige controle over je voordeur. Vanuit je luie stoel kijk je wie er aanbelt en laat de persoon in kwestie al dan niet binnen met je smartphone.

Extra genieten van de zon
De solar mode van Niko Home Control zorgt ervoor dat je geconnecteerde toestellen automatisch geactiveerd worden (ook als je niet thuis bent) als er meer zonne-energie wordt opgewekt dan er gebruikt wordt. Zo verhoog je ook op afstand jouw zelfconsumptie.

Ben je voor een langere periode niet thuis? Geef ongewenste bezoekers geen kans en activeer een aanwezigheidssimulatie in de Niko Home app. Zo geeft je huis een bewoonde indruk, ook als jij niet thuis bent.

Wil je meer te weten komen over Niko Home Control en de Niko Home app? Lees het gratis e-book. Download dan hier het e-book "Zonder zorgen op vakantie en terug met de Niko Home app".