Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Geef energie aan je buitenleven

Stijlvolle waterdichte oplossingen voor elektriciteit om het huis

Fraai vormgegeven met het oog op veiligheid

Wil je licht en elektriciteit op je terras, aan je zwembad of ergens in de tuin? 

Ga voor de spuitwaterdichte schakelaars en stopcontacten van Niko.

Ze zijn niet alleen bestand tegen regen en opspattend water, ze zien er ook nog eens fraai uit. Zo passen ze perfect bij jouw omgeving en inrichting. En hou je het veilig buiten of in de buurt van water.

Ga voor zwart of wit, of kies traditioneel grijs

Niko Hydro schakelaars en stopcontacten zijn verkrijgbaar in traditioneel grijs, zwart of wit. Zo kun je de kleur kiezen die het best bij jouw omgeving past, en je stopcontacten en schakelaars zo veel of zo weinig als je wil laten opvallen. Jij hebt de touwtjes in handen.

Entertainment in je tuin

Met Niko is het een koud kunstje om luidsprekers, een internet- en/of tv-aansluiting op het terras te installeren. Haal binnen naar buiten. Met Niko Hydro zijn je elektrische aansluitingen bestand tegen weer en wind en geniet je in alle veiligheid. 

Tuinpaaltje

De tuinpaal is uitgevoerd in RVS voor een lange levensduur. Het geheel is van hoge kwaliteit en daarnaast is de oppervlakte gepoedercoat in één van de bekende Hydro kleuren.

De tuinpaal is voorzien van een grondplaat of een grondpin om hem zowel op een hard oppervlak als in een zachte ondergrond te kunnen plaatsen.

Klik hier voor meer informatie