Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Wit. Subtiel en toch opvallend.

Verschillende stijlen en texturen, allemaal even tijdloos. Creëer een maximale impact met Niko's witte afwerkingen!

Puur en tijdloos

Niko Pure steel white is een veelzijdige schakelaar vervaardigd uit witgelakt staal. Of je nu fan bent van Scandinavisch design, industrieel, boho of zelfs een landelijk interieur, de Niko Pure steel white past altijd en overal.

Het sterke design zorgt voor net dat extra accent in je strakke interieur of juist voor pit in een meer klassieke woning. De stalen schakelaar maakt met z’n robuustheid een statement in elke ruimte, maar voelt nooit te zwaar aan door de witte en zachte uitstraling.

Inspirationele video 

Eigentijdse luxe

De diepwitte glans van de Niko Pure liquid snow white geeft een vleugje luxe en een eigentijds karakter aan ieder interieur. Deze stijlvolle en trendy schakelaar komt extra goed tot z’n recht in frisse en moderne interieurs, al hoeft dit geen voorwaarde te zijn.

De Niko Pure liquid snow white kan in minder strakke interieurs net voor een speelse variatie zorgen en zelfs een echte eyecatcher vormen. En dat is nog niet alles, de hedendaagse schakelaar met coole look heeft nog een bijkomende troef. De Niko Pure liquid snow weerkaatst licht en creëert zo een intrigerend lichtspel.

Subtiel en iconisch

Niko Intense white, een matte witte schakelaar die eenvoud, lichtheid en puurheid ademt. Deze schakelaar bewijst met z’n strakke vorm maar subtiel gebogen voorzijde dat wit ook intens warm kan zijn.

Met de Niko Intense white onderstreep je de rust in elke kamer en creëer je tevens een chique uitstraling door de stijlvolle matte textuur. De perfecte keuze voor hedendaagse woningen met warme accenten!

Niko Intense white

Elegant in zijn eenvoud

Op zoek naar een witte schakelaar die discreet aanwezig is? Dan zit je goed met de Niko Original white. De uiterst zachte lijnen gaan als het ware op in je interieur. Less is absoluut more met deze witte parel.

Niko Original white

Contrasterend cool & chic

Een interieur met impact? De Niko Pure stainless steel on white en de Niko Pure alu gold zijn voor de meerwaardezoeker die durft. Het contrast tussen de robuuste metalen frames en de zacht witte drukknop intrigeert in elke ruimte. 

Niko Pure alu gold