Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

de Niko Home app

Wees de dirigent van je huis

Niko Home App

Wie zijn of haar huis verbouwt, kiest zélf de kleur van de muren en de exacte plaats waar de bank komt te staan. Waarom zouden bewoners dan ook niet met een eenvoudige app zélf bepalen hoe ze hun verlichting, zonwering, aanwezigheidssimulaties en tal van verschillende sferen in huis instellen en bedienen. Met Niko Home Control ben jij de dirigent van je huis. Voor het eerst stelt Niko een applicatie voor waarmee de eindgebruiker zelf de touwtjes in handen neemt, de Niko Home App.

Aangezien je geen modern bekabelingssysteem meer nodig hebt voor Niko Home Control, kan je het nu in elke woning toepassen op de kabels die al in de muur zitten. Ook na een kleine renovatie kan je dus met de bijbehorende Niko Home app makkelijk aan de slag. Eén slimme schakelaar per functie volstaat, of dat nu verlichting is of een zonnewering. Geen extra breekwerk en geen ingewikkeld softwarepakket. Al wat je nodig hebt is één applicatie, en een bewoner die weet wat hij wil.

Na de installatie van Niko Home Control, maak je met de Niko Home App op je smartphone zelf makkelijk verschillende ruimtes en sferen aan, die precies doen wat jij wil dat ze doen. Wil je ’s ochtends graag een knop die alle verlichting uitschakelt wanneer iedereen uit huis is? Geen probleem: kies zelf welke schakelaar daarvoor het meest geschikt is. Wil je graag dat een bewegingssensor voor gedimd licht zorgt op de trap? Jij stelt in welke sensor aanleiding geeft tot welke lichtsterkte. Of denk maar aan de aanwezigheidssimulator: jij kiest op welke manier je ongenodigde gasten doet vermoeden dat er toch iemand in huis is.

De Niko Home App is op dit moment beschikbaar in de app stores en zal de komende maanden nog met extra functies worden uitgebreid.