Sony kondigt water- en stofbestendige SRS-XB402M speaker aan

Met krachtig EXTRA BASS-geluid en ingebouwde Amazon Alexa assistent.

24 Juni 2019

Sony introduceert de stijlvolle SRS-XB402M Bluetooth speaker met EXTRA BASS en ingebouwde Amazon Alexa. Dit model is vormgegeven in een compacte behuizing en gaat naadloos op in de woonkamer dankzij het subtiele design en afwerking. De XB402M heeft een batterijlevensduur tot wel 12 uur en is overal inzetbaar dankzij een water- en stofbestendig design. Bovendien is dit model schokbestendig tot een hoogte van 1,22m hoog.

De geïntegreerde EXTRA BASS sound creëert diepe bastonen waardoor ieder feestje tot leven komt. Tevens is LIVE SOUND technologie beschikbaar voor een natuurgetrouwe muziekbelevenis. Feestgangers krijgen het gevoel live aanwezig te zijn bij het concert of festival. Dit wordt mogelijk gemaakt door de DSP (Digital Signal Processor) en hoek waarin de speaker speelt. Bij het inschakelen van de LIVE SOUND modus wordt het geluid verticaal en horizontaal afgespeeld in de ruimte.

Amazon Alexa en Sony Music Center ondersteuning

De XB402M is uitgerust met Wi-Fi zodat Spotify Connect en Chromecast eenvoudig toegankelijk zijn. Tevens is de Engelstalige Alexa beschikbaar voor aansturing via spreekcommando’s. Door het geven van commando’s via een smartspeaker zijn alle functies van de soundbar te bedienen.

De XB402M kan worden opgenomen in een wireless multi-room netwerk via de Sony Music Center App. Deze applicatie is gratis te downloaden via de Google Play en de App Store van Apple. De app is gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om meerdere speakers met elkaar te verbinden. Zo kan een persoonlijk home-audionetwerk gecreëerd worden om muziek in verschillende kamers af te spelen. In de Sony Music Center App kunnen onder meer Spotify, Chromecast en SoundCloud gebruikt worden.

Flitsende party lights en een duurzaam design

De discoverlichting is wederom geïntegreerd in dit nieuwe model. Een mix van verschillende lichtjes die op de maat aan- en uitflitsen voor een ultiem feestje thuis of buiten. De speakers zijn uitgerust met clubverlichting via leds in wit en alle kleuren van de regenboog. Uiteraard is de verlichting ook uit te schakelen indien gewenst.

De XB402M kan tegen een stootje dankzij de IP67-classificatie. Dit betekent dat speaker water- en stofbestendig is voor ongestoord gebruik bij het zwembad, in de keuken of zelfs in de badkamer. Ook is de speaker schokbestendig tot een hoogte van 1,22 m hoog op een multiplexplaat van 5 cm dik.

De SRS-XB402M is vanaf september 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor € 270. Voor meer informatie bekijk onderstaande video of ga naar de productpagina van de SRS-XB402M.

Reacties