Foto: 2020/Bloomus.jpeg

Opgeruimd staat netjes

In deze collectie presenteren kaschkasch en blomus hun ideeën.

Hoe kun je een ruimte beter benutten? Hoe kan benodigde opbergruimte er beter uitzien? En hoe verzin je nieuwe oplossingen voor dagelijkse uitdagingen? Een hal, kamer of een andere ruimte. Iedere ruimte kan een haak, hanger of extra plank gebruiken en het design duo kaschkasch uit Keulen is uitgedaagd om hiervoor een eenvoudige oplossing te vinden. 

De individuele plank
Panola is zo eenvoudig en strak en als het gaat om stijl zal ieder object overal opvallen. De planken kunnen naar eigen inzicht met elkaar worden gecombineerd. Ze zijn gemaakt van eikenhout of gespoten MDF, en de plankbeugels worden in vier kleuren geleverd.

De haak
Pela is de naam van de nieuwe haak voor je jas, tas of paraplu. Met dit item is kaschkasch’s voorliefde voor mooie materialen duidelijk zichtbaar. Het grootste gedeelte van de haak is gemaakt van eiken, en de hardheid van eiken maakt het mogelijk om er behoorlijk wat gewicht aan te hangen. De haak zelf is gemaakt van grijs vilt dat zacht is voor de kleding en deze niet zal beschadigen. Pela wordt per drie verkocht in drie verschillende maten.

De kleerhanger
Een kleerhanger is onmisbaar aan de kapstok. Curl is gemaakt uit één stuk gebogen metaal. Dit is stevig en onnodige lasnaden, waardoor kleding kan beschadigen, worden vermeden. Curl is verkrijgbaar in drie kleuren die perfect passen bij Panola en Pela.

Panola, Pela, en Curl zijn vanaf mei verkrijgbaar bij de blomus dealer en via blomus.com.

Reacties