Profielfoto van Narinc design bv

Narinc design bv

Over ons

Exclusieve design radiatoren voor de badkamer, woonkamer en keuken.

Narinc Design

Narinc Design voor Warmte in Stijl!

Het exclusieve assortiment van Narinc Design bestaat uit verticale en horizontale design radiatoren voor de badkamer, woonkamer en keuken.

Of u nou een nieuw huis heeft gekocht of uw huidige woning verbouwt, een verticale of horizontale design radiator is een aanwinst om ieder interieur in stijl te verwarmen.

Radiatoren in huis hoeven niet langer verscholen te worden achter gordijnen of banken, met een designradiator verwarmt u niet alleen uw huis, maar kiest u ook voor de perfecte aanvulling op de decoratie in uw woning. Van klassiek tot modern minimalistische design radiatoren, voor elk type interieur is een geschikte design radiator beschikbaar die probleemloos op uw centrale verwarming (cv) aangesloten kan worden.

Optimale warmteafgifte en superieure kwaliteit vormen de basis van ons assortiment horizontale en verticale radiatoren. Combinatie van kwaliteit, ontwerp en functionaliteit in een assortiment waar voor u altijd een oplossing bij zit.

De authentieke vormgeving van onze assortiment staan garant voor stijlvolle designradiatoren die in elk interieur tot hun recht komen, een absolute noodzaak voor producten die voor een lange tijd in uw interieur aanwezig zullen zijn.

De keuze om een designradiator te kopen komt voort uit de behoefte om uw huis in stijl te verwarmen.

Voor het verwarmen van woon- en werkruimte is het wel belangrijk om vooraf op het juiste manier af te stemmen wat het vermogen van de designradiatoren moet zijn.

De keuze van het type en de hoeveelheid designradiatoren is afhankelijk van de grootte van de ruimte, de gewenste temperatuur in de kamer en de hoeveelheid ruimte die er beschikbaar is.

Met behulp van een berekening kunt u vaststellen welke designradiatoren voor u geschikt zijn.

Design radiatoren voor de woonkamer, keuken, badkamer, verticale en horizontale rvs verwarming.

- Voor sneller opwarmen en warmte op het moment u het nodig hebt.
- Geen sta in de weg maar een meerwaarde voor uw interieur.
- Voor stijl en comfort.

Voor moderne en tijdloze design radiatoren.

contact

Narinc design bv

Telefoon: 010-495 69 93

Email: info@design-radiator.nl