Triago elektrisch verwarmde kapstok

Triago is een elektrische kapstok die perfect geschikt is voor gebruik in de hal. Het heeft niet alleen een slank ontwerp, maar het is ook zeer efficiënt in het verwarmen van jassen.

Triago is een elektrische kapstok die perfect geschikt is voor gebruik in de hal. Het heeft niet alleen een slank ontwerp, maar het is ook zeer efficiënt in het verwarmen van jassen en andere kledingstukken.

Het design van de Triago is een van de belangrijkste kenmerken van deze verwarmde kapstok. Het heeft een strakke en moderne uitstraling die perfect past in elk huis of kantoor. Hij is ontworpen om weinig ruimte in te nemen en kan daarom eenvoudig aan de muur worden gemonteerd. Het is ook erg licht van gewicht en kan gemakkelijk van de ene kamer naar de andere worden verplaatst.

U kunt deze prachtige kapstok van 47 x 168 cm ook voorzien van een kleur naar keuze! 

Het installeren van de Triago is heel eenvoudig. Het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt, PLUG AND PLAY om het aan de muur te bevestigen. Je hoeft hem alleen maar aan de muur te hangen en in te pluggen. Zo simpel is het!

De Triago wordt standaard geleverd met een slimme stekker, deze stekker werkt op je wifi netwerk en is te bedienen via een app op je smartphone. Zo bedien je de elektrische kapstok op afstand met een druk op de knop. Daarnaast heeft dit model een ingebouwde timer waarmee je eenvoudig dag- en weekprogramma’s instelt.

LEVERTIJD 4-6 WEKEN