Maak kans op dit vrolijke Flamingo Zomer Pakket

Doe mee en maak kans op een superleuk zomerpakket, met daarin: een strandlaken, lichtsnoer, picknickkleed, gieter, koeltas en een zwembad. Go Flamingo!

Sandra van Koningshoven 30 Juli 2018

Flamingo's zijn helemaal hot dit jaar

Logisch, want 'what's not to like?' Flamingo's zijn roze, vrolijk, zomers en heel lekker eighties. En omdat het zulk fantastisch zomerweer is, geven wij dit fijne Flamingo Zomer Pakket weg! Je kunt tenslotte echt niet meer zonder Flamingo’s naar het strand of zwembad.

flamingo-zomer-pakket

Meedoen is makkelijk!

Wil je meedoen met deze leuke actie en kans maken op deze fantastische prijs? Pak dan nu je kans. Klik op de knop hieronder en word een van onze volgers op Instagram. Fijn: je bent dan ook altijd op de hoogte van de allerleukste woon ideeën.

flamingo-win-actie-wonen-zomer-pakket-instagram

Wanneer is de loting?

Het pakket wordt op maandag 27 augustus 2018 verloot onder onze Instagram volgers. Hou onze socials dus goed in de gaten!

Dit zit allemaal in het Flamingo Zomer Pakket:

Een flamingo picknick kleed of strandlaken

win-actie-Flamingo-strandlaken-handdoek-picknick-kleed-rond-1

Een super roze flamingo zwembad

win-actie-Flamingo-zwembad

Een gezellig flamingo lichtsnoer

win-actie-Flamingo-verlichting-lampjes-lichtsnoer

Een flamingo strandlaken of badhandoek

win-actie-Flamingo-strandlaken-handdoek-picknick-kleed-rechthoek

Een flamingo koeltas

win-actie-Flamingo-koeltas

Een echte flamingo gieter

win-actie-Flamingo-gieter

Ofwel: allemaal superleuke dingen waar je bij van wordt. En zeg nou zelf, dit wil je toch allemaal hebben?! Doe daarom  mee, schrijf je snel in en maak kans. Ik ga alvast voor je duimen!

DIT WIL JE OOK LEZEN

Het heerlijke weer is voor ons natuurlijk fantastisch, maar huisdieren kunnen minder goed tegen de warmte. Lees hier hoe je je hond, kat of knaagdier lekker koel houdt deze zomer.

Reacties
Diny Gijsberts

Samen met mijn autistische zoon picknicken in de Limburgse Natuur

3 jaar geleden
Janneke

Héél graag. Maar geen Instagram ????

3 jaar geleden
Geja Tempel

Ja...ik doe mee voor mijn dochter en schoonzoon die helemaal weg zijn van de Flamingo hebbedingen. Ook logisch als je aan de Flamingokade woont????????

4 jaar geleden
Madeleine Nolta

doe heel graag mee voor dit zomerse fleurige geweldig paket mijn tuin is mijn 2 huis in de zomer omdat ons vakantie thuis zijn is ik zeg altijd hoe meer kleur hoe meer fleur en voroal als zo leuke Flamingo paket is daar word ik erg blij van

4 jaar geleden
Mistyedge

Ik zou dit ontzettende vrolijke zinderende zomerpakket graag winnen!! :)

4 jaar geleden
Nicole

Ik ga woensdag nog even voor het einde van de zomervakantie met de kleinkinderen naar zee,en omdat het weer niet mee zit zou dit pakket ons wel kunnen op vrolijken ...dus het is meer dan welkom ????

3 jaar geleden