Profielfoto van Nostalux

Nostalux

Korenmarkt 8, 1681 PB Zwaagdijk
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

In onze grote showroom in Zwaagdijk, maar ook in onze webshop, vindt u meer dan 1.500 buitenlampen.

Klassieke, landelijke of nostalgische buitenverlichting, maar ook moderne en design buitenverlichting zit in ons assortiment. Voor specifieke lampen zoals hanglampen, kettinglampen, tuinlantaarns, stallampen of spots kunt u ook bij ons terecht.

Nostalux heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in verlichting, voor binnen en buiten. Indoor en outdoor verlichting. Maar Nostalux is meer dan licht alleen…. De mooiste verlichting voor huis en tuin vind je bij Nostalux online. Raak geïnspireerd door onze complete collectie buitenverlichting en tuinverlichting. En kijk ook even naar de prachtige brievenbussen of zoek je een (jubileum) geschenk bekijk de prachtige zonnewijzers, lichtslingers en windlichten. We hebben de mooiste items op het gebied van verlichting en tuin gerelateerde producten. Een overzichtelijke maar zeer uitgebreide unieke collectie binnenverlichting, buitenverlichting en tuinverlichting. Verlichting en accessoires in alle stijlen voor zowel binnen als buitenshuis. De webshop van Nostalux is inspirerend en overzichtelijk.

Een compleet aanbod verlichting, de grootste online lampenwinkel van Nederland. Je shopt je huis en tuin makkelijk mooi verlicht op Nostalux.nl Bijna onze gehele collectie is direct uit voorraad leverbaar, dus bestel je vandaag dan heb je je verlichting vaak al de volgende dag in huis (en vanaf 49 euro is de bezorging gratis). Natuurlijk bestel je bij Nostalux met Thuiswinkel-Waarborg zekerheid.

Ons online assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste modellen verlichting. On trend verlichting en de beste basics bestel je veilig en snel bij ons. En natuurlijk ook de leukste musthaves! Alle verlichting om het ook ’s winters gezellig te maken in je tuin. En heb je onze lichtsnoeren al gespot?? Ideaal voor gezellige, sfeervolle avonden in de tuin.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze webshop