Foto: 000-flamino-zomer-accessoires

Hier word je heel zomers van: 12 supertoffe hebbedingen met flamingo's

Ga deze zomer voor roze, ga voor tropisch, ga voor oldschool 80's: GA FLAMINGO met de allerleukste, hipste en liefste accessoires met flamingo's erop.

Sandra van Koningshoven

Club Tropicana van Wham! klinkt uit de speakers, je dobbert in een heerlijk koel zwembad met een drankje in je hand terwijl het zonnetje lekker warm op je hoofd schijnt en je even helemaal-niets-hoeft. Wat ontbreekt in dit rijtje?

Juist, flamingo's!

Deze zomer moet er echt één hebben hoor! Flamingo's zijn leuk, vrolijk, lekker 80's, goed-fout roze en geven je een ultiem vakantiegevoel. En of dat nou bij je thuis, op het strand of op vakantie is, maakt natuurlijk niets uit.

Heb jij ook een shotje flamingo nodig? Haal dan hier je hart op bij deze superleuke en heel betaalbare flamingo accessoires. Word je blij van! Daarom vandaag de 12 allerleukste dingen met flamingo's. 

Flamingo Drinkhouder – € 1,99

Lig je lekker op je luchtbedje te dobberen en wil je dat je drankje relaxt met je meedeint op het water? Dan zorgt deze opblaasbare bekerhouder in de vorm van een vrolijke flamingo ervoor dat je jouw drankje altijd bij de hand hebt. Geen geknoei meer en de bekerhouder houder is groot genoeg voor bekers en blikjes met een diameter tot 7 cm.

flamingo drinkhouder Xenos

Rond Flamingo Strandlaken € 12,99

Zon, strand en gezelligheid. Geniet van dit alles vanaf dit supermooie ronde strandlaken met flamingo print. Ook in het gras tijdens een picknick of in je achtertuin doet hij het trouwens uitstekend! Met dit ronde beachplaid, met een diameter van 145 centimeter, kom je je gelijk in tropische sferen.

flamingo strandlaken Xenos-1

Flamingo Kinderzwembad (ook voor volwassenen hoor) – € 15,00

Maak van je achtertuin een tropisch zwemparadijs met dit toffe opblaasbare zwembad. Het badje is 120 x 30 centimeter, dus ook uitermate geschikt om je eigen voeten lekker in te laten afkoelen tijdens een zwoele zomerdag. Hij is gemaakt van PVC en voorzien van drie ringen. Leuk leuk leuk!

flamingo kinderzwembad Xenos

Flamingo Gieter € 6,99

Geef je plantjes water en raak gelijk in het allerbeste humeur. Deze vrolijke flamingo gieter kun je gemakkelijk vullen en als je hem bij zijn staart pakt, bewater je je plantjes met zijn snavel. Daar word je toch blij van?

flamingo gieter Xenos

 

Hippe Flamingo Rolkoffer € 69,99


Met deze toffe rolkoffer van het merk BHPPY (Be Happy) heb je al vakantievoorpret tijdens het inpakken van je bagage! Deze originele flamingo koffer moet je dus hebben deze zomer.

flamingo rolkoffer Bol BHPPY-1

 



Neon Led Lamp Flamingo € 14,99

Back to the 80's! Haal de zomer naar binnen met deze vrolijke lamp in de vorm van een flamingo. De verlichting is uiteraard van milieuvriendelijk led en natuurlijk hartstikke lekker neon roze! Leuk voor een feestje of in de slaapkamer van je kids.

flamingo Neon Led Lamp Leen Bakker-1

Franny The Flamingo Kids Badcape € 34,99

Deze badcape van honderd procent katoen maakt badderen en zwemmen nog veel leuker voor je kinderen! Hij is in vrolijk flamingo-roze, heeft een fijne capuchon en 'pootjes' waar je kleintje zijn of haar handen lekker warm in blijven. Waarom maken ze deze eigenlijk niet voor volwassenen?

flamingo kids badcape Wehkamp Zoocchini-1

Flamingo Canvas Poster € 13,50

Deze poster van Jollein is eigenlijk ontworpen voor baby- en kinderkamers. Maar daar ben ik het niet mee eens. Deze canvas poster zou ook geweldig staan in je woonkamer met pastelkleuren of gezellig op je werkplek. Want zeg zou zelf, deze schattige poster van 42 x 60 centimeter staat toch overal prachtig?!

flamingo poster canvas Wehkamp Jollein-1

Tropical Flamingo Lunchtasje € 9,99

Dit draagbare geïsoleerde lunchtasje van Sass & Belle maakt elk dagje naar het strand of picknick compleet. Ook leuk om de broodjes van je kinderen in pakken voor school.

flamingo lunchtasje Bol Sass & Belle-1

 



Opblaasbare Mega Flamingo € 34,94

Deze ride on mega flamingo moet je hebben deze zomer. Hij is namelijk bijna twee meter groot en dus uitermate geschikt om lekker met zijn tweetjes op te loungen in het zwembad. Doe lekker 80's en hip deze zomer en schiet zoveel mogelijk selfies vanaf deze supercoole opblaasbare flamingo. Likes gegarandeerd!

flamingo opblaasbaar Wehkamp Intex-1

Canvas Groeimeter Flamingo € 14,95

Er is natuurlijk niks leuker dan bijhouden hoe goed je kindje groeit. Maak er een echt feestje van met deze superleuke flamingo groeimeter. Hij is geschikt voor kinderen van 70 tot 140 centimeter.

flamingo groeimeter Wehkamp Jollein-1

Blond Amsterdam Bidon Flamingo € 12,95

Het maakt niet uit waar je bent, onderweg, op je werk of in de sportschool; deze bidon is vrolijker dan vrolijk. En hij helpt je om de hele dag goed te drinken, want er kan maar liefst een liter water in.



Je leest het: flamingo's zijn helemaal hot deze zomer.

GO FLAMINGO!

 

Reacties